Wat vinden jongeren met kanker belangrijk?

Heb je praktische tips t.a.v. psychosociale begeleiding? Of andere zaken die verbetering kunnen gebruiken? Meld dit hier!

Moderators: liddy, emili

esthersulkers
Berichten: 1
Lid geworden op: Di Jul 22, 2008 11:22 am
Locatie: groningen

Wat vinden jongeren met kanker belangrijk?

Berichtdoor esthersulkers » Di Jul 22, 2008 11:30 am

Wat vinden jongeren met kanker belangrijk?

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en wordt je op dit moment behandeld voor kanker? Als dit het geval is vragen we je mee te doen aan een onderzoek.

Zodra je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat de wereld op zijn kop. Doordat je vaak naar het ziekenhuis moet of omdat je je niet lekker voelt kun je soms niet blijven doen wat je graag doet. Dan is het nodig dat je je favoriete bezigheden (tijdelijk) op een laag pitje zet, of dat je andere plannen gaat maken.

In het Universitair Medisch Centrum Groningen wordt onderzoek gedaan naar de doelen (plannen) van jongeren met kanker. Wij willen graag weten wat jongeren met kanker belangrijk vinden en in welke mate hun plannen doorkruist worden de ziekte en de behandeling.

Met deze informatie kunnen we gaan nadenken over mogelijkheden om de jongeren bij het realiseren van hun plannen te ondersteunen.

Dit onderzoek kunnen we alleen maar uitvoeren met de hulp van de jongeren zelf. Heb je interesse vul dan onze digitale vragenlijst in. Deze kun je op internet vinden onder de volgende link: http://www.unipark.de/uc/willemlok2/f7ee/

Terug naar “Praktische tips t.a.v. psychosociale begeleiding”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast