Komen jullie ook naar het Sterrenfonds Zomerfeest?

In dit forum is er plaat voor oproepen waarbij de hulp ingeroepen wordt van jonge kankerpatiënten. Vanuit hun ervaring kunnen zij beter, en als geen ander de juiste antwoorden geven ( Dit forum is bestemd alleen bedoeld voor vragen van de officiële organisaties!!!

Moderators: liddy, emili

St. Sterrenfonds
Berichten: 1
Lid geworden op: Ma Jun 23, 2014 12:09 pm

Komen jullie ook naar het Sterrenfonds Zomerfeest?

Berichtdoor St. Sterrenfonds » Ma Jun 23, 2014 12:17 pm

Hoi!

Op 9 juli aanstaande van 15.00 tot ongeveer 17.30 uur organiseert het Sterrenfonds het Sterrenfonds Zomerfeest. Ernstig zieke kinderen tussen 6 en 16 jaar krijgen samen met het gezin een muzikale middag aangeboden op het terrein van de Rijnweek in Rhenen. O.a. Frans Bauer, Djumbo, Helemaal Hollands, Thomas Berge, Monique Smit & Tim Douwsma en van Velzen treden die middag op. De hele catering is verzorgd, medische ondersteuning is aanwezig, aan hulpmiddelen en diëten is gedacht. Het voorprogramma op het veld, in afwachting van de start om 15.00 uur, bestaat uit clowns, straatartiesten, steltlopers, schmink en tattoos. We zijn ook nog doende een kinderdorp in te richten met bijvoorbeeld een reuze 4 op een rij, reuze sjoelbak, ijspegelvangen en dat soort spellen. Alles onder begeleiding van de Rijnweek en een "leger vrijwilligers".

Het grootste deel van de gasten is/wordt uitgenodigd door het Radboudumc. Nu blijkt dat we nog plaatsen over hebben. We gaan er ook vanuit dat er op het laatste moment nog wat afmeldingen zijn gelet op de genodigde gasten. De vraag is nu of jullie hierin geïnteresseerd zijn?

Willen jullie hierbij aanwezig zijn? Lees snel de brief op http://www.sterrenfonds.nl/zomerfeest/ en schrijf in!

Wellicht tot de 9e!

Hartelijke groeten,

Maartje & Marian

Terug naar “Oproepen voor jongeren met kanker”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten