Oproep enquête behoeften activiteiten voor lotgenoten.

In dit forum is er plaat voor oproepen waarbij de hulp ingeroepen wordt van jonge kankerpatiënten. Vanuit hun ervaring kunnen zij beter, en als geen ander de juiste antwoorden geven ( Dit forum is bestemd alleen bedoeld voor vragen van de officiële organisaties!!!

Moderators: liddy, emili

Monique10
Berichten: 1
Lid geworden op: Vr Nov 02, 2012 1:27 am

Oproep enquête behoeften activiteiten voor lotgenoten.

Berichtdoor Monique10 » Vr Nov 02, 2012 10:10 pm

Beste leden van dit forum,

Wij (studenten aan Stenden University, Leeuwarden) houden een onderzoek naar de behoeften voor activiteiten/workshops in en rondom het Toon Hermanshuis Hoogeveen.
Wij gaan activiteiten organiseren waar lotgenoten samen kunnen komen. Nu willen wij zeker weten dat wij een goede bijdrage kunnen leveren. Hiervoor hebben wij een enquête gemaakt, die te vinden is via de onderstaande link.
Wij zouden het erg waarderen als u de moeite zou willen nemen om onze enquête in te vullen, zodat wij een goed beeld krijgen van de behoeften wat betreft activiteiten. De enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.
Ook als u niet bekend bent met het Toon Hermanshuis Hoogeveen zouden wij het erg fijn vinden als u de enquête in zou willen vullen.

De link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=301727

Alvast bedankt!
Ellen en Monique
Opleiding Leisure management.

Terug naar “Oproepen voor jongeren met kanker”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast