Quercetine + Vitamine C

Marer
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: Zo 01 Jun 2008 19:21

Berichtdoor Marer » Do 10 Jul 2008 17:18

Ik wil u houden aan uw opmerking van dinsdag 4 juli 2006.
Uw site promoot onbewezen behandeling van kanker.
Quote:

Geplaatst: Di Jul 04, 2006 7:18 pm Onderwerp:
--------------------------------------------------------------------------------
Belachelijk. Als ik professionele literatuur over kanker biologie lees (Ruddon, Cancer biology), dan kom ik dus op de hoogte hoe kanker ontstaat en het is dus wel zo dat bacterieen de oorzaak kunnen zijn van kanker, maar het doden van bacterieen kan geen kanker genezen. Er zijn nog zoveel ingewikkelde processen aan de gang bij het ontstaan van kanker dat de bacterieen wellicht wel invloed hebben tot het ontstaan van kanker, maar dit is een klein invloed. Virussen en genotoxische stoffen kunnen bovendien ook de oorzaak zijn van kanker.

Geloof geen onbewezen behandelingen.

Marer
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: Zo 01 Jun 2008 19:21

Oftewel; Het is toch proberen waard.

Berichtdoor Marer » Vr 18 Jul 2008 23:28

Waarom toch weer iets proberen wat nog niet bewezen werkt? Omdat het zo goedkoop is? Baat het niet schaadt het niet? Het is toch het proberen waard?
Nou het zou best WEL schadelijk kunnen zijn. Misschien is het wel een dodelijk hoeveelheid die je binnen krijgt. Waarom toch altijd "alternatief" voor de muziek uit willen lopen?

Dus eerst maar eens goed onderzoek doen en zeker niet mensen deze behandeling aanbevelen voor "genezen" van kanker. Alternatief kan alleen complementair ingezet worden bij de bestrijding van kanker.
Op de site van IOCOB - Flavonoïden kanker behandeling protocol- staat:

Zo zijn er nog vele studies te vinden, die allen de effecten bestudeerden en beschreven van quercitine op de groei van kankercellen in celsystemen. Ook enkele proefdiermodellen zijn positief. Maar...

Om een duidelijke dosis aanbeveling te doen is een studie nodig naar de veiligheid en de werkzaamheid van quercitine, eventueel samen met vitamine C, zoals in het hier voorgestelde kankerbehandelingsprotocol. Te vaak bleken stoffen die in diermodellen mooi werkten bij de mens giftig te zijn. Dus vooralsnog zijn er geen klinische gegevens bekend, op basis waarvan patienten met kanker deze quercitine-vitamine C coctail zouden kunnen nemen. Tot de eerste klinische pilottrials aanwezig zijn kijgt dit protocol een rood-oranje stoplicht.

Gewoon dus weer afwachten. En niet doe- het- zelf promoten zoals nu ook gebeurt met DCA.
Laatst gewijzigd door Marer op Ma 18 Aug 2008 11:32, 1 keer totaal gewijzigd.

Marer
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: Zo 01 Jun 2008 19:21

Berichtdoor Marer » Ma 18 Aug 2008 11:31

@Steven: en toch maar steeds weer het doe-het-zelf promoten?
"
"Zwetsen gelijk de quackzalvers om hun zalfpotten venten" -Vondel-

ShermanViaps
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: Do 25 Jul 2019 20:56
Locatie: Spain
Contact:

Quercetine Vitamine C

Berichtdoor ShermanViaps » Zo 04 Aug 2019 21:51

Hoi allemaal, ik heb op diverse Internet sites gelezen dat, wanneer je vis of zalm olie aan je hond geeft of zelf inneemt dat je dan extra vitamine E moet geven of nemen. De reden is dat de olie anders ranzig zou kunnen worden in het lichaam van de hond.

Goed, ik dacht dus dat er al vitamine E in de visolie capsules zat en je daarom niet extra vitamine E hoeft te geven. Nou, ik ben zaterdag in een voedingssupplementen-winkel "rechtgehangen". Volgens die mevrouw moet je altijd vitamine E extra innemen wanneer je visolie neemt.

Dus, ik een vraag gesteld bij Solgar. En jawel hoor Die zeggen precies hetzelfde Volgens Solgar en volgens de mevrouw in deze voedingssupplementen-winkel is de hoeveelheid vitamine E in de capsules niet voldoende. Volgens beide zou deze dosis vitamine E er alleen voor zorgen dat de visolie niet ranzig wordt in de capsule. Maar, voor het lichaam is er dus meer vitamine E nodig

Weet iemand of dit nou echt waar is?

Als het wel zo is: op dit moment is er geen vitamine E preparaat meer te krijgen Alles is uit de handel gehaald omdat er teveel van een bepaalde stof is aangetroffen in de vitamine E preparaten die kankerverwekkend zou zijn. Wat nu?

Groetjes en bedankt, Lizzy


Terug naar “Vragen over alternatieve methodes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast