LDN

dandie
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 26 Dec 2009 10:29

LDN

Berichtdoor dandie » Za 26 Dec 2009 10:41

Misschien heeft iemand baat bij het gebruik van Low Dose Naltrexone. Naltrexone wordt normaliter gebruikt bij alcohol/opiatenverslaving, maar in lage dosering hebben diverse mensen, die aan kanker lijden en de boodschap: "niet meer behandelbaar" zeer goede resultaten gehad bij het gebruik van LDN. In sommige gevallen vond volledige genezing plaats, maar ook niet te versmaden: men voelde zich veel beter bij gebruik van dit (goedkope) middel.

Desgewenst kan ik gegevens doormailen enkele onderzoeken naar de werking van dit middel.

hugoa
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 13 Nov 2010 09:46

Re: LDN

Berichtdoor hugoa » Za 13 Nov 2010 10:54

LDN is 'Lage Dosis Naltrexone'. Het heeft een positieve en bij velen een genezende werking: bij kanker, Ms, crohn ,auto-immune aandoeningen en nog veel meer uiteenlopende ziektes. Voor uitleg zoek 'google' en typ Low Dose Naltrexone cancer , of LDN Kanker. Er is ook een Yahoo Forum LDN (nederlandstalig)
Waar je mensen hoort die het gebruiken, met hun ervaringen. Als je engels kan lezen , vind je tal van WETENSCHAPPELIJKE studies die het als een wondermiddel beschouwen. Probleem is : het is goedkoop. De Pharmaceutische Industrie kan daar niets op verdienen. Je vind ook artikels van dokters en specialisten die beschrijven hoe deze industrie systematisch alles wat niet winstgevend is manipuleren, saboteren, etc.
LDN werkt, dat is zeker. Iemand die echter opiaten krijgt, zal geen effect van die producten (morfine ms contin,.., codeine(...), fentanyl (durogesic,...), buprenorphine (temgesic vroeger)) , etc ondervinden. LDN is een antagonist van alle opiaten. dwz als iemand een overdosis morfine neemt zal deze persoon , na toediening van(een Hoge Dosis) Naltrexone meteen terug normaal zijn. Het heft het op.
Maar dat terzijde. Trouwens, deze Naltrexone neem je in zeer kleine doses. Daarom LDN Lage Dosis Naltrexone - Low Dose Naltrexone.
Ik Ben zelf begonnen met dit te nemen. Ik geef het ook aan mijn vader, die longkanker heeft.
Hoe werkt het? Dat moet je maar lezen op het internet. Het veegt 'vervuilde' receptoren schoon. Die beginnen spontaan terug met de aanmaak van de stoffen die je nodig hebt om je goed te voelen, motiveren, etc. Weet dat Elke cel van je immuunsysteem ook zo'n receptor bezit. Je immuunsysteem kan plots zijn werk doen op een intelligente manier. Een intelligent immuunsysteem overwint bijna elke ziekte. ONZE IMMUUNSYSTEMEN ZIJN MEESTAL OVERACTIEF (eczema, psoriasis, artrose, allergieên, voedselintoleranties, zelfs autisme adhd, add, etc, en nog veel meer, Zie website De Poort (belgiê)) OF VERZWAKT!
Als ik hier enkele foutjes geschreven heb, mijn excuses. Ik ben geen wetenschapper. Ik wil helpen. Ik probeer het zelf.
Ik zie dat LDN dikwijls wordt samengenomen met Probiotica (probiozym,..)

Zo, dit was mijn bijdrage. Zoek maar op. Ik heb 2 dokters gecontacteerd. Zij zijn zeer geînteresseerd. Zo voel ik me wel een (vrij) proefkonijn.
Geloof geen dokters die er niet in geloven. Het zijn ook maar mensen, onder invloed van de Almachtige(*)
(*) Farmaceutische Industrie. EN, BAAT HET NIET DAN SCHAADT HET NIET. (Het Baat)
Voor mensen die rotsvast geloven in deze industrie , maak deze overweging: Winst maken op geneesmiddelen. Commerciële bedrijven. Winst en gezondheid gaan niet samen. DAAROM kosten al die behandelingen zo veel. En is voor vele (chronische en dodelijke) ziekten geen oplossing in zicht.
Het is niet in het belang van deze bedrijven.
LET WEL: Doe de LDN therapie altijd in samenspraak met uw dokter. Combineer de twee therapieên. (bv chemo, en LDN). Tot er genoeg studies zijn die chemo overbodig maken. LDN kan maximum 4,5 mg per dag (volwassen persoon), voor het slapengaan. Ik neem maar 1,5 mg.
Hoe? Naltrexone Pillen zijn 50 mg. Ik los 2 pillen op in een flesje water van 100 ml. 100 mg dus in 100 ml. 1 ml is dan 1 mg. Goed Schudden! Met een spuit van 5 ML meet ik voor mezelf 1,5 ml af. Ik doe dat in een glaasje water en drink het op. Klaar. Zo kan ik exact bepalen wat de dosis is.
Vriendelijke groeten Hugo (belangeloos)


Terug naar “Vragen over alternatieve methodes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast