Nigella Sativa helpt !

H&H
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 01 Okt 2011 12:48

Nigella Sativa helpt !

Berichtdoor H&H » Za 01 Okt 2011 12:55

Nigella Sativa (Zwarte Zaad) wordt nu door velen gezien als een ernstig oncologisch kruidenmiddel om te helpen bij de behandeling van kanker.
De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft 2 patenten verleend waarbij Nigella Sativa olie betrokken wordt bij de behandeling van kanker, het voorkomen van de bijwerkingen van chemotherapie tegen kanker, en ter versterking van het immuunsysteem
(US Pat. No 5.482.711 en 5.653.981).
Op het Amala Cancer Research Centre, Kerala, India in 1991 bleek uit onderzoek dat Nigella Sativa (Zwart Zaad) olie werkzaam is als een chemotherapeutisch middel.
Uit andere studies bleek dat Nigella Sativa (Zwart Zaad) olie toxische bijwerkingen, veroorzaakt door verschillende andere chemotherapeutisch geneesmiddelen zoals cisplatine en doxorubicine, vermindert.
Tumor therapie
In 1997 werd bij het Cancer Research Laboratory van Hilton Head Island, South Carolina, USA bewezen dat Nigella Sativa (Zwart Zaad) olie enorm succes in de tumor therapie had zonder de negatieve bijwerkingen van chemotherapie. Zij toonden aan dat het de groei van beenmergcellen stimuleerde met een duizelingwekkende 250% en het remde de tumorgroei met 50%. Het stimuleerde immuuncellen en verhoogde de interferon productie die cellen beschermen tegen de celvernietigende effect van virussen.
Zij bevestigden de sterk antibacterieel en anti-mycotische effecten en ze hebben ook bevestigd dat Nigella Sativa een effect heeft in het verlagen van de bloedsuikerspiegel (essentieel voor de behandeling van diabetes). Het rapport stelde dat een gezond immuunsysteem kankercellen zal opsporen en vernietigen voordat de kanker daadwerkelijk gevaar voor de patiënt oplevert, en concludeerde dat Nigella Sativa (Zwart Zaad) olie een ideale kandidaat is voor gebruik ter preventie en genezing van kanker en dat zij heeft opmerkelijke resultaten belooft voor de klinische gebruikers.

Mijn tante heeft longkanker, haar heb ik dit ook aangeraden. Medische onderzoeken hebben positieve resultaten getoond.

Gebruikersavatar
liddy
Senior Lid
Berichten: 3081
Lid geworden op: Vr 02 Jun 2006 23:27
Locatie: Tilburg/Utrecht

Re: Nigella Sativa helpt !

Berichtdoor liddy » Za 01 Okt 2011 13:10

Je bent er toch wel hopelijk van bewust dat de onderzoeken op muizen en ratten hebben plaatsgevonden.
Er zijn nog geen resultaten van onderzoeken op mensen.


Terug naar “Vragen over alternatieve methodes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast