terminaal kanker

Wil je graag slechte ervaringen delen, dan mag dat op deze plaats.
kristel
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 20 Jul 2002 21:08

terminaal kanker

Berichtdoor kristel » Za 20 Jul 2002 21:22

:'(hoi ik ben kristel mijn schoonvader is onder controle bij een longspecialist en gaat er drie maandelijks op bezoek,vorige week ging hij terug op controle maar deze keer was er totaal geen onderzoek,geen scanner ,geen echo,werd nog niet eens afgeluisterd ,voor alle duidelijkheid er is nooit sprake geweest van kanker,donderdag hebben we hem binnengebracht via spoed,omdat hij pijn had in de borststreek wat blijkt longkanker met uitzaaiingen naar de lever,maag,nierenen pankrias(exuses als dit niet juist geschreven is)dit komt aan als een hamerslag voor hem maar ook voor ons ,nu willen ze nog van alle onderzoeken doen maar heeft dit nog nut of is dit alleen maar gevaarlijk?voor thuisverzorging is de tijd te kort ook al wil hij zeer graag naar huis maar dit is zo'n papierenwinkel he dat weet iedereen wat ik me eigenlijk afvraag is of je nog wel vertrouwen kan hebben in de doctors want die zijn we op het moment volledig kwijt weten ook niet wat er verder moet gebeuren in verband met de onderzoeken .

Bert
Lid
Berichten: 7
Lid geworden op: Di 02 Jul 2002 00:38
Contact:

Re:terminaal kanker

Berichtdoor Bert » Za 20 Jul 2002 23:52

Ik zou voor een second opinion gaan in een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in kanker behandeling. In Nederland is dat o.a. het NKI in Amsterdam ( http://www.nki.nl )

Op mijn website staan nog meer links.


Mvg - Bert ::)

Gast

Re:terminaal kanker

Berichtdoor Gast » Ma 22 Jul 2002 12:06

Hoi kristal,

Ik las dat je schoonvader terminale patient is. Mijn vader is 5 juni 2002 overleden aan longkanker, had een zwaar ziektebed. Mijn moeder kreeg dit jaar feb/maart te horen dat zij (nadat ze eigenlijk voor een andere uitslag kwam, suikerpatient) op allebei haar longen kanker heeft, op elke kant een en uitgezaaid. er was niks te doen meer voor haar zeiden ze. Een week later boden ze haar toch chemo aan. Dit wilde ze niet, ze wilde geen proefkonijn zijn. Ze is in de tussentijd al twee keer in het ziekenhuis opgenomen geweest ivm longontsteking, maar ze wil het lieftst thuis zijn en dit laten we ook toe mijn zusjes die bij haar in de beurt wonen slapen om de beurt bij haar en doen dingentjes die ze nog graag wil. Lekker naar de stad ,wandelen enz. (hebben een rolstoel in de auto staan). Ze is wel snel erg moe en heeft veel pijn in haar rechter borst. Hopelijk kan je schoonvader misschien met thuiszorg nog veel van jullie genieten, echt veel papierwerk is het niet met goede begleiding en wat telefoontjes is het snel geregeld. Dit was bij mijn vader het geval, er zijn vrijwilligers die er voor zorgen dat de thuis druk wat word ontlast, die hem verzorgen en bij ons was het zo dat ze ook bleven slapen. Veel sterkte loes

Vig-er
Lid
Berichten: 5
Lid geworden op: Za 05 Jul 2003 17:28
Locatie: Amersfoort
Contact:

Mijn vader had leverkankermaar bleef thuis

Berichtdoor Vig-er » Di 08 Jul 2003 11:00

Hoi Kristel.
Mijn vader is 7-7-2003 overleden hij had lever kanker. Hij wilde thuis blijven. Ging alleen bij hoge nood naar het ziekenhuis maar meer om aan te sterken. Hij wilde tot het laatste toe alles zelf doen. Hoe zwak hij was. wanneer ze echt zou willlen kan ze thuis verzorgt worden.
Veel sterkte en kracht toe gewenst.
Mijn vader heeft ruim een jaar geleden te horen gekregen dat hij kanker heeft niet te behandelen omdat het op een rottige plek zit. Het behandelen zou meer kwaad dan goed doen.Op dit moment is hij in de laatste terminale fase. Het is een kwestie van dagen. Hij is 54 jaar.


Terug naar “Slechte ervaringen met alternatieven”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast