Hoofd/hals kanker??

Een mens lijdt het meest onder hetgeen hij vreest ... Hier kan en mag je erover praten.
Twijfel je? Ga dan altijd naar je dokter!
Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Di 07 Apr 2020 21:37

Wetenschappers gooit een ballon in de witte lucht in 27 januari 1995. Na een tijdje halen zij de ballon af. Zij geloven niet in hun ogen dat de tijd in de ballon stond 27 januari 1965. Zij denken dit een storing is, maar de volgende pogingen was precies dezelfde. met 30 jaar achterwaarts.

In een tunnel in China gebeurt ook dit vreemde tijd en ruimte, niet 30 jaar achterwaarts, maar 1 uur achterwaarts.

Jaren geleden bezocht Hawking met veel wetenschappers de Paus in Rome. Hawking beweert toen de wereld is niet door god geschept. Maar door een grote explosie in de ruimte daarna alles automatisch ontstaan. De Paus zei tegen hem. Ga niet naar de ruimte opzoek naar de waarheid, daagt de God niet op. Paar jaar later voor zijn dood had Hawking een andere conclusie getrokken. Hij zei tegen iedereen: ga niet op zoek naar de buitenaardsen, want zij zijn niet vriendelijk.

https://nl.metrotime.be/2019/12/23/must ... voor-2020/
De Bulgaarse waarzegster Baba Vanga, die 23 jaar geleden overleed, heeft vroeger enkele specifieke voorspellingen gedaan voor het jaar 2020. Interessant, want al heel wat wereldschokkende voorspellingen van haar zijn wel degelijk uitgekomen.

Zij kreeg dit speciale gave nadat een natuurramp storm haar lichaam onder de puin gelegen dat haar ogen blind gemaakt. Daarna werd zij een grote profeet.

https://centerforinquiry.org/blog/sylvi ... rophecies/
In her 2008 book End of Days, Browne predicted that “In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.”

De oorzaak van corona is door mens, Maar de Natuur is nog groter.
De gat in de ozonlaag in de noordpool geeft al de waarschuwingen voor de mens.
https://www.worldunity.me/massale-explo ... et-inslag/
Update: De explosie die Akure, de hoofdstad van Ondo, op zaterdag opschudde, werd veroorzaakt door een gigantische rots uit de ruimte, heeft een team van experts geconcludeerd.
Een meteoriet inslag is wat er gebeurt wanneer een meteoroïde – een klein stukje van een asteroïde – opbrandt bij het binnenkomen van de atmosfeer van de aarde, waardoor een lichtstreep in de lucht ontstaat.

Dit hadden zij iets ontdekt, maar niet compleet.
https://www.scientias.nl/mogelijk-een-v ... ervuiling/

De suikerziekte is moeilijk te oplossen omdat dat is 3 ziektes in een. Het heeft indirect en direct met de BMR te maken.
Je moet de 3verwarmer meridiaan goed leren kennen dan kan je de boek van suikerziekte openen.
https://www.hvandervet.nl/pag109.html
De drievoudige verwarmer.
In het westen kennen we dit niet als een specifiek orgaan. De drievoudige verwarmermeridiaan onderhoudt onze temperatuur zowel lichamelijk als psychisch. Het is de som van alle lichamelijke en psychische functies. Hij vormt als het ware het stoffelijke werkzame uitdrukking van licht en warmte ,de uitstraling van de ogen, geeft dit in de buitenste ooghoek door aan de galblaasmeridiaan die hiermee orde op zaken kan gaan stellen. Zijn relatie is vooral te vinden in de functies van het verlengde merg, de hersenstam en basishersenen. De drievoudige verwarmer heeft ook een belangrijke relatie met de functies van het afweersysteem.

3 verwarmer verdeelt je in 3 groepen.
1) boven: hart en de longen
2) midden: milt, maag en lever
3) onder: dikkedarm, dunnedarm, blaas, nier en de baarmoeder.

Waarom veel drinken?
Dan moeten wij naar de 1e groep van de 3 verwarmer zoeken.
De onderstaande filmpje legt een TCM-arts heel goed uit.
https://www.youtube.com/watch?v=nk1fKwIvoLc&t=38s
De Hartconstrictormeridaan en 3 Verwamermeridiaan.

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Wo 08 Apr 2020 14:58

Op 3 maart had ik al verwacht dat een grote rots zal binnenkort vallen door de gat in de ozonlaag naar de aarde. Dit gebeurt al op 28 maart, de explosie die Akure, de hoofdstad van Ondo.

In haar boek End of Days uit 2008 voorspelde Browne dat “rond 2020 een ernstige longontstekingachtige ziekte zich over de hele wereld zal verspreiden, de longen en de bronchiën zal aanvallen en alle bekende behandelingen zal weerstaan. Bijna verbijsterend dan de ziekte zelf is het feit dat het plotseling zo snel verdwijnt als het aankwam, tien jaar later opnieuw aanvalt en dan volledig verdwijnt. ':

Er zit veel in deze twee zinnen en ik heb er onlangs een diepe duik in genomen.Ten eerste hebben we een onbepaalde periode ("rond 2020"), die afhangt van hoe losjes je het woord "rond" interpreteert, maar aannemelijk is dat het zeven (of meer) jaren beslaat. Browne voorspelde "een ernstige longontstekingachtige ziekte", maar COVID-19 is niet "een ernstige longontstekingachtige ziekte" (hoewel het in sommige gevallen tot longontsteking kan leiden). De meeste van de geïnfecteerden (ongeveer 80 procent) hebben milde symptomen en herstellen prima, en de ziekte heeft een sterftecijfer tussen 2 procent en 4 procent. Browne beweert dat het 'zich over de hele wereld zal verspreiden en de longen en de bronchiën aantast', en COVID-19 is inderdaad over de hele wereld verspreid, maar Browne zegt ook dat de ziekte die ze beschrijft 'zich verzet tegen alle bekende behandelingen'. Dit beschrijft COVID-19 niet; artsen weten zelfs hoe ze moeten behandelende ziekte - het is in wezen hetzelfde voor influenza of andere soortgelijke luchtweginfecties. Dit coronavirus 'verzet zich niet' tegen alle (of enige) bekende behandelingen.

Ze beschrijft verder de ziekte: "Bijna verbijsterend dan de ziekte zelf zal het feit zijn dat het plotseling zo snel verdwijnt als het aankwam, tien jaar later opnieuw aanvalt en dan volledig verdwijnt." Dit is fout; COVID-19 is niet 'plotseling zo snel verdwenen als het aankwam', en zelfs als dat uiteindelijk het geval zou zijn, zou zijn opkomstpatroon moeten worden vergeleken met andere typische epidemiologische gegevens om te weten of het 'verbijsterend' is.

Benjamin Radford begrijpt het niet net als alle wetenschappers met een foute denkwijze. COVID-19 is geen virus. Het is een ziekte zoals Browne verteld: een ernstige longontstekingachtige ziekte.

Wanneer zo snel verdwenen als het aankwam???
Dan moet je naar de heelal kijken, vooral naar de maan van gisteravond. En het herstel de gat in de ozonlaag

https://www.ed.nl/tilburg/zo-zag-de-sup ... ~a1a561df/
Bij veel Brabanders stond de wekker diep in de nacht om een glimp op te kunnen vangen van een mooi natuurverschijnsel: de supermaan. Om 04.35 exact stond die op ‘slechts’ 363.595 kilometer van de aarde. En dat levert flink wat kiekjes op.

https://www.animalstoday.nl/gnvdd-door- ... en-eieren/
7 jaar lang leggen de schildpadden hun eieren in de avond, maar sinds deze week leggen zij weer in de dag zoals 7 jaar geleden.

https://www.inspirerendleven.nl/volle-s ... pril-2020/
Volle Supermaan in Weegschaal 8 april 2020: invloed op relaties en belangrijke beslissingen

Wie heeft gisterenavond een test gedaan of de komende dagen, dan weet hij wanneer de COVID-19 zal verdwijnen.

Onder de supermaan laat je partner zijn linkerhand omhoog, hij zal naar de supermaan kijken, je houdt zijn hand tegen. Als zijn hand een tegenstrijd kan voeren dat niet naar beneden valt dan is het een goede teken.

Je kan ook binnen het huis proberen met een test. Je partner draagt een blauwe bril en de andere keer met een warme (rood) bril, je richt de lamp in zijn gezicht tegelijk tijd zijn linker hand drukt. Kijk wat het verschil>>>

Wanneer je dit begrijpt dan weet je welke huidkanker kan voorkomen en oplossen.
https://www.metronieuws.nl/lifestyle/be ... ebank-gaat
:idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Za 11 Apr 2020 16:54

Werd de coronapandemie echt jaren terug al voorspeld?
https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a3 ... voorspeld/
Houd het vaag en algemeen
Daarbij helpt het dat Browne haar profetie algemeen houdt, met een longontsteking-achtige ziekte die rond 2020 zal plaatsvinden. 'De meeste voorspellingen zijn zo vaag dat ze achteraf zo te interpreteren zijn dat het voorspeld lijkt.’ Als het medium echt de toekomst kon lezen, kon ze dan niet ook alvast het exacte jaartal en de maand aangeven?.....
Helemaal ongewis is de toekomst daarmee nog niet. 'Er zijn natuurlijk ook wetenschappelijke voorspellingen geweest. Een aantal specialisten heeft in 2007 al gewaarschuwd voor een grote virusuitbraak.’ Zij noemden de situatie in China een tijdbom. De wetenschappers konden niet voorspellen wanneer, maar wel dát het mis zou gaan, gewoon op basis van de feiten.

Browne is maar een boodschap doorgever, zij heeft dit gebeurtenis via haar "geest" gezien door "G". Zij citeert rond 2020 omdat dit gebeurtenis is vanaf augustus 2019 bij de Amazonewoud begon tot mei 2020. Daarom citeert zij rond 2020.

Je hebt de voorspelling van de verleden en je hebt de voorspelling in de toekomst. Het lijkt als een film die is gemaakt, maar de werkelijkheid is nog niet gebeurd. Dit kan op elke moment gewijzigd worden door "G". De zogenaamde producent.
De voorspelling van Baba Vanga heeft ongeveer 85% gescoord, die 15% fout omdat de voorspelling is gewijzigd door de producent. Daarom zei Baba vlak na haar dood: in de toekomst komt een vrouw met blinde ogen mijn functie overnemen. Dat betekent haar voorspelling gedeeltelijk zal gewijzigd worden

Wanneer de voorspelling door 2 of meer waarzeggers dan moet je verwachten dat dit 99% gaat gebeuren. Baba en Sylvia Browne.
Sommige voorspelling is vastgesteld en sommige voorspelling moet uitgelokt worden. Met andere woord zij laat de tegenstanders vooraf weten om de film goed kan maken. Dit kunnen jullie in deze eeuw mee kunnen maken.

De voorspelling van Baba Vanga over de wereldmacht van Amerika wordt vanaf 2018 langzaam overgenomen door China. Wat zal je doen als een Amerikaan?

Hawking zei tegen iedereen. Niet opzoek naar de buitenaardsen. De buitenaardsen niet storen want zij vinden niet leuk en niet vriendelijk tegenover.
In de aarde heeft verschillende locaties met "Tijd en Ruimte". De verplaats poort naar de dimensie in de aarde en tussen de aarde en de andere planeet. DE buitenaardsen zijn geen slechterik. Zij hebben taken in dit aarde in opdracht van "G". De taak moet niet verstoort worden anders krijgen jullie navolg.

https://www.ninefornews.nl/buitenaardse ... onder-ons/
Buitenaardsen die op mensen lijken zijn onder ons. Deze uitgever baart opzien met opmerkelijke uitspraken

"G" heeft al boodschap doorgegeven via Boriska.
https://www.littlethings.com/russian-genius-from-mars/3

Een jongen komt uit Mars naar de aarde: Boriska van Mars-mens wordt een aarde-mens in de aarde. Niet lichamelijk overdracht. Maar via de Vóór Trigram. De geest van de vorige leven.
Dit kan alleen op 2 manieren.
1) door "G" uitgekozen zoals Jezus, ook een boodschap doorgever. Je heb koning van een land. Je hebt God van de mens. Je hebt God van de boodschapper, Je hebt God van de buitenaardsen. Je hebt God van de zonnestelsel. Je hebt God van de Heelal. Van rang naar rang. Baas boven baas. God boven God. De aller grootste: God van de heelal.

Wat de geest voor trigram van Mars naar de aarde kan. Kan de geest voor trigram ook naar de Mars gaan.
Boriska vertelt dat zij krijgen een eeuwige leven pas na zijn 30 jaar. Voor de mens is de eeuwige leven via de 2) BMR of door "g"wordt uitgekozen.
De Monniken en de meester van Falong Gong willen via de BMR niveau naar de andere ruimte.

https://www.scientias.nl/wil-je-ook-jag ... s-dat-kan/
Vraag maar Hawking of dit een goede keuze is.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerke ... gen-aliens

Weten jullie dat in diverse locaties in dit aarde een poort van "tijd en ruimte" bestond?
In Amazonewoud, in Australië, in Amerika, Canarische eiland in Spanje........

Hawking had al een waarschuwing gegeven over de navolgen. Denk je de bosbrand door mens aangesticht en de vulkaanuitbarsting, storm en aardbeving zomaar gebeurt?

https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuu ... ~b58fee4d/
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/in ... ~a3f7474b/

https://www.youtube.com/watch?v=XD0_8YVYsPg
Heeft deze vrouw de TOEKOMST voorspeld? - Strikt Geheim.

Meer dan 2 waarzeggers voorspelt dat Trump krijgt een ernstige ziekte, ook als zijn presidentschap verlengd, wordt hij toch degraderen.
Hij krijgt doof in zijn oor en een ernstige hersentumor. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Ma 13 Apr 2020 16:05

Complotdenkers slaan toe: ‘Er is een link tussen 5G en corona’
https://www.ad.nl/binnenland/complotden ... ~a4dbfa06/

Als de 5G techniek door Amerika uitgevonden dan China dan is de uitspraak in Amerika en in Nederland alleen maar positief dat 5G goed voor de gezondheid net als 4G. Figuurlijk is Nederland een provincie van Amerika. Nederland is een land, maar heeft geen zeggenschap. Amerika heeft 100% zeggenschap op Nederland. Ook de media en journalisten werken alleen op belang voor Amerika. Zij kunnen niet neutraal de feitelijke nieuws brengen. Je ziet iedere dag dat de media in Nederland alleen negatief over Huawei, China, Rusland en Iran.
Zij veroorzaken de Conflict.

Weet je dat 5G techniek uitgevonden door een Venus-mens in China met een grote bedoeling!
Weet je dat de techniek ruimtevaart en satelliet uitgevonden door een Venus-mens in China met een grote bedoeling!
Weet je dat een tijd en ruimte met 4e dimensie in de provincie Guizhou in het zuidwesten van China. Een man door 2 buitenaardsen van ene locatie naar andere locatie via de 4e dimensie tijd en ruimte geweest?
https://newscientist.nl/nieuws/grootste ... eld-is-af/

De voorspelling van Baba Vanga over de wereldmacht van Amerika wordt vanaf 2018 langzaam overgenomen door China. Wat zal je doen als een Amerikaan?
https://www.youtube.com/watch?v=CEQTo9usai4&t=180s

Amerika denkt dat de onderdrukking 5G en de handelsoorlog tegen China zal de voorspelling niet waar uitgekomen. Helaas baas boven baas. De voorspelling is meer richt op de Covid-19 en de navolg. God is machtig. Een eenvoudige Covid-19 kan zomaar de wereldmacht op zijn kop zorgen. Zo zie je de machtige vliegdekschippen weinig power onder de Covid-19.

Browne beschrijft de Covid-19: "Bijna verbijsterend dan de ziekte zelf zal het feit zijn dat het plotseling zo snel verdwijnt als het aankwam, tien jaar later opnieuw aanvalt en dan volledig verdwijnt."

Je kan dit voorspelling alleen begrijpen met de kennis van BMR en/of zelf mee gemaakt. Mijn zoon, mijn dochter en ik begon zomaar hoesten in december, daarna hoge koorts, dag en nacht hoest, spierpijn, verstop neus en moeite met ademhaling. Mijn dochter had voor de 1e keer de hogeschool 2 weken ziek gemeld. Wij hebben gewoon thuis uitzieken dat de hoge koorts gewoon laten verbranden en de hoesten gewoon laten ophoesten. Dit verlichten wij met speciale thee en hoestdrank, soms paracetamol tegen de hoesten. Totaal minder dan 4 weken verdwijnt als het aankwam.
Denk dat wij daarna een immuunsysteem hebben opgebouwd. Want mijn zoon ging begin januari zakelijke reis naar Amerika en kwam terug eind Maart waar al een corona pandemie begon. Totaal had mijn zoon geen last van met een goede gezondheid.
De behandeling in de IC tegen de covid-19 kan je vergelijk met de chemo tegen de kanker. Je moet echt geluk hebben om te overleven.

De natuur product Covid-19 heeft nog een bedoeling. Dit heeft met de BMR en de voor trigram mee te maken.
Waarom treft de meeste patiënten met suikerziekte, longaandoening, hartaandoening en dementie?
Dan moet je naar de 2 boodschap doorgevers bestuderen.
1) De vrouw uit Venus
https://www.youtube.com/watch?v=iTXAS8m ... DA&index=5
2) De man uit Venus?

Het zonnestelsel bevat acht planeten. Vanaf de zon gezien zijn dat (genummerd volgens afbeelding rechts):
1. Mercurius
2. Venus
3. Aarde
4. Mars
5. Jupiter
6. Saturnus
7. Uranus
8. Neptunus

Dit heeft een verband met de 8 trigram in de boek der verandering.
In de zonnestelsel heeft 8 planeten naast de zon en de maan. De voor-trigram (geest van het lichaam) kan circuleren tussen deze 8 planeten door de zonnestraal (lichtstraal)
Je hebt ook veel geest van het lichaam met lage niveau(rang) die blijft alleen maar in dit aarde leven.
https://www.ninefornews.nl/schotse-jong ... rug-video/
https://www.ad.nl/bizar/kippenvel-ryan- ... ~ab582519/

Als je naar de vrouw uit de Venus en de jongen Boriska uit Mars luisteren dan heb je een beeld van de samenhang 8 planeten.
Of naar dit bestuderen.
https://www.youtube.com/watch?v=iMakJcNJMrc
11 CHILDREN with Amazing SUPERPOWERS!

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/in ... ~a3f7474b/
Je ziet dat diverse licht straal tijdens de uitbarsting met blote ogen. Maar je hebt ook ronde licht straal vlak na de uitbarsting onder de rook die je niet met blote ogen kan zien.
Het zal misschien een poort naar de hemel dat de tijd en ruimte onder de vulkaan verbergen.
Het zal misschien binnen 2 maanden een tsunami tussen Indonesië en China verwachten. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Wo 15 Apr 2020 15:55

Ken je Wim Hof?
https://www.youtube.com/watch?v=6zgzLdZg31w
De vorige leven van Wim Hof komt misschien uit Tibet, de Venus-mens net als Omnec Onec. Omnec zei dat zij had Tibet heel lang gewoond in haar soul.
In Tibet zie je veel boeddha ook zo speciale gave als Wim Hof. Zij kunnen een natte doek om zijn lichaam binnen paar minuten laten drogen. Zij kunnen de grote steen laten zweven met UFO theorie zwaartekracht met magnetische veld en de water laten dansen via geluid frequentie . Een vrouwelijke atlas van Tibet en de zwangerschap/foetus proces willekeurig op papier gezet van duizenden jaar geleden. 3 grote beelden die je kan vis de google maps zien.
Een harde bewijs van het ontstaan Venus-mens of Mars-mens.
https://www.youtube.com/watch?v=sJUUTJ8u8jM

Ken je Jeane Dixon uit Amerika?
Vlak na haar dood zei zij dat een Saint uit Oosten zal de mens in een goede richting wijzen/verlossen.
https://www.youtube.com/watch?v=8NoBctXi6Fs

Wat is de taak van Boriska om mens laten weten? Wat heeft dit met de Covid-19 mee te maken?
https://www.youtube.com/watch?v=aoflZBCqNiw
Een jongen geboorte in Rusland maar nooit in China geweest. In zijn jeugd kon hij al chinees schrijven en lezen. Hij wist de geschiedenis van de wereld. Zelfs de Boek Hetu Luoshu meer dan 7500 jaar geleden die nog eerder dan de Boek der Verandering. Hij wist ook de naam Confucius v.479-551 in China
DE lot van de aarde en de mens: Hetu Luoshu. Dit stond ook op de rug van een schildpad. :!:
De mysterie van de Hetu Luoshu had hij in een minuut opgelost. Hetu Luoshu had de lot van de mens en de aarde in 8 trigram vastgelegd.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lo_Shu_Square
De getal 123456789 is het ontstaan van de zonnestelsel.
De standaard is 5 in het midden ( 5 elementen ):
492
357
816
Je mag onwillekeurige 3 getal van links of rechts, midden, verticaal of horizontaal keer en plus dan komt je uiteindelijk een 9 uit.
De theorie is de draai van de planeet. Een keer draai keer je terug naar de startpunt en opnieuw draaien. Dat is 99 tot 1
Een voorbeeld: 429x528x618= 139984416=45=4+5=9

Hoe komt je een 3 uit? Met alleen plus
537+825=1362=12=1+2=3

Hoe komt je een 6 uit?
7
2
83549
1
6
16527x38594=637843038=42=4+2=6
Deze getallen hebben niet 1 betekenis, maar oneindige betekenissen.

Boriska zei dat mens moet deze 3 getallen onthouden. Hij zei dat hij komt naar dit aarde in opdracht van God en opzoek/ondersteun een Saint die binnenkort zal verschijnen om de mensheid te helpen. En deze Saint komt waarschijnlijk uit China.
Hij wist dingen die niemand weet zoals de mysterie in Oud Egypte. De bekende Sphinx . Hij zei in de Sphinx vind je 8325 zaden. Dit is de km van Sphinx naar de stad Kwong Chow in China. Verder zei hij dat iets in de Sphinx verbergt, als dit geheim open is de einde van de wereld of de herleven van de wereld.
De hoofd van de Sphinx richt precies de zelfde richting de Sphinx in Tibet. Dit heeft ook een betekenis.

De voorspelling van Jeane en Boriska verschilt niet veel dat een Saint uit Oosten of China
De getal 6 en 9 kan wijst op iemand die volgende maand mei 69 jaar wordt. Hij is in China geboren, maar woont nu in de Westen.
Het kan zijn dat de getal 3 wijst op de Saint 3 keer leven geweest op de naam van Joasaph en Siddhartha Gautama Boeddha. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Do 16 Apr 2020 21:05

Boriska vertelde dat zijn planeet Mars werd vernietigd dat zijn volken gedrongen naar de ondergrond leven. Omdat zij hebben elkaar vaak conflict en oorlog voeren. Zij hebben de woord van God niet geloofd dat het planeet mooi zal maken. Daarom had God hem naar de aarde gestuurd met ervaring dat de mens goed voor elkaar en voor voor de klimaat.
In onze aarde kunnen wij een spiegelbeeld zien voor de ongelovige. Dit kan je in de Maya van Mexico gaan zoeken. Een verloren land die in de ondergrond lag. Daar vind je ook een plaatje van een man op een ruimtevaart met de kwik techniek.
Verder vertelt Boriska dat binnenkort wordt de 5 kristal schedel gevonden voor de mysterie het ontstaan van de mens en de universum. Ik weet waarschijnlijk waar het ligt.
https://www.youtube.com/watch?v=oCoIn279abc
Mystery of the crystal skulls afl. 5

https://www.youtube.com/watch?v=WcQo_-rnp0M
Tienduizenden verborgen piramides in Guatemala


Een mens heeft 2 draai in zijn leven. De eerste draai duurt 60 jaar evenals de draai in de planeet.
10 jaar 1 draai op zijn hoogste punt als volgt:
0-10 jaar is de 3 verwarmer en galblaas
11-20 jaar is de dikkedarm en maag
21-30 jaar is de dunndarm en blaas.
De Yan + energie op zijn hoogste punt
31-40 jaar is de hart en nier
41-50 jaar is de long en milt
51-60 jaar is de hartconstrictor en lever
De Yin - energie op zijn hoogste punt

1960 is de 1e draai en 2020 is de 2e draai.
Wat niet goed is in de eind van de 1e draai moet schoonmaken om een schone leven te beginnen.

De test op covid-19 lijkt als een papier heeft 2 kanten. Zonder test op een ongemerkte manier is de ziekte verdwijnt als het aankwam.
De covid-19 was al vanaf augustus 2019 begonnen. De ellende was begon de test vanaf Wuhan. De land waar de test ook begon meteen zie je de explosie, de ergst is de onnodige zware behandeling tot een slechte afloop.

Een journalist schrijft vandaag een verhaal. Op het moment klaar met de verhaal dan is het verhaal vastgesteld, maar nog niet openbaar in de media gebracht. Wanneer hij over 3 dagen pas verzonden naar de krant. Dan is de verhaal van de tijd een verleden tijd.
Met andere woord: wat hij de verhaal had klaar geschreven dan is de tijd(verhaal) al een verleden tijd. Elke woord en beweging wat hij doet, direct wordt een verleden tijd.
De verhaal die hij pas 3 dagen verzonden, maar in een "tijd en ruimte" kan het zijn 3 miljoen jaar verschil.

Dit vergelijking moet je niet met wetenschap bewijs vragen, maar met gelooft.

De covid-19 patiënten in de IC is al duizenden jaar geleden vastgesteld.
Hier geven zij een denkbeeld in de Atacama-woestijn in Chili.
https://www.youtube.com/watch?v=zW47F-UunLg&t=443s
Deep in the Atacama Desert...They Found HUGE Ancient Artworks!

Een man lag op de IC met veel slangetjes op zijn hoofd. Onder zie je dat zijn geest had zijn lichaam verlaten. :arrow:

Een hand net boven de woestijn om hulp vragen. Dat is de exacte situatie van huidige corona crisis.
https://www.youtube.com/watch?v=Ig1uldsv0iA

Daar in de buurt vind je een tekening die een richting wijzen waar kan je de hulp vragen. :idea:
Dat is dezelfde boodschap van Jean en Boriska. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Vr 17 Apr 2020 22:48

https://nos.nl/artikel/2330758-astronau ... aring.html
Astronauten na maanden terug op veranderde planeet: 'Surrealistische ervaring'

Je ziet dat de astronauten zijn niet in staat zelf lopen bij terug op aarde. Soort spier verslapping door langdurige in de ruimteschip.

Je ziet dat astronauten van China zijn wel in staat en energieker bij terug op aarde. Waarom?
Omdat zij hebben de medische kennis van de mars-mens in Tibet geleerd met 2 kruiden.
https://www.youtube.com/watch?v=sJUUTJ8u8jM
Zie de filmpje om 11 minuten.

https://www.ninefornews.nl/wat-doet-kwi ... perceptie/
Wat doet kwik met ons lichaam, bewustzijn, onze planeet en multidimensionale perceptie?

De kwik techniek in Maya om de UFO boven de aarde te vliegen, heb je ook een medische genezingskracht met kwik.
Zo zie je de filmpje verder dan de 11 minuten, maar om 15 minuten.
Met goede kennis van kwik maakt je lichaam alleen maar sterker i.p.v. de vaccins van deze tijd.

Verder vind je de deksel van doodkist van de koning onder de grond in Maya. Dat de deksel bevat de stof Mica erts. Dit gebruiken zij in de ruimteschip en in de magnetron die de plaatje scheiden van de hitte.
Dit techniek vind je terug op de menselijke lichaam die via de kristal schedel ontrafeld.
https://www.youtube.com/watch?v=-tE5p2OZaNg
vanaf de 6 minuten.

In de Atacama-woestijn vind je nog meer signalen de spiegelbeeld van het lichaam.
https://www.youtube.com/watch?v=zW47F-U ... r8v-X1Mf04
Zo zie je in de filmpje om 13 minuten een denkbeeld van de vaccinaties hoe een afloop.

https://www.youtube.com/watch?v=IeXjTLPdATQ
De piramide is een denkbeeld van Tumoren in het lichaam.
Wat is de denkbeeld van de tempel :?:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Zo 19 Apr 2020 14:24

Elementen Samenwerkingscyclus
De aarde werkt samen met metaal, door in zijn diepten metaal te creëren
Metaal werkt samen met water door middel van metalen emmers voor het vervoer van water
Water werkt samen met hout door bomen met regen te conserveren/behouden
Hout werkt samen met vuur door de grondstof voor de vlammen te verschaffen
Vuur werkt samen met aarde door hout te veranderen in as, hetgeen weer aarde wordt

Elementen Tegenwerkingscyclus
Hout werkt aarde tegen doordat boomwortels aarde openbreken
Metaal werkt hout tegen doordat bijlen bomen vellen
Vuur werkt metaal tegen door het te smelten
Water werkt vuur tegen door het uit te doven
Aarde werkt water tegen door het in modder te veranderen

Lever en galblaas is hout, kleur groen
Nier en blaas is water, kleur zwart
Long en dikkedarm is metaal, kleur wit
Milt en maag is aarde, kleur geel
hart en dunnedarm is vuur, kleur rood

Wij moeten elke uitspraak van Omnec en Boriska op papier zetten, het zijn heel belangrijk voor de verleden en toekomst leren kennen.
Omnec zei: God schept 4 soorten volken op aarde.
1) Volken met rode kleur (Indianen/Maya) voor ten gronde. Die krijgt de geurzin(smaak) gave. :idea:
2) Volken met gele kleur (Aziatische mensen) voor wind/ademhaling. Die krijgt de hoorzitting gave.
3) Volken met zwarte kleur (Afrikaanse mensen) voor water. Die krijgt de touch/muziek gave
4) Volken met witte kleur ( Europees/Amerikaan) voor energiebron. Die krijgt de visie gave.

De vertaling aarde in Nederlands is een misleiden.
In China noemen wij de aarde een wereld is. De planeet Saturnus noemen wij in de 5 elementen een AARDE is. Dit is heel belangrijk voor Nederlanders die de 5 elementen en meridianen goed leren gebruiken.
De huidige corona crisis is duizenden jaar geleden al voorgespeld. Wie Hetu Luoshu de 9 getallen goed leren kennen. Dan kunnen zij al de aflopen jaar via de sterrenhemel en de planeten verandering in de universum zien dat een samenhang alle gebeurtenis in dit aarde gebeurd. De sterren o.a. Sirius star, Zevengesternte plejaden en Oumuamua.

Mercurius in de element is water, nier en blaas is water, kleur zwart
Venus in de element is metaal, Long en dikkedarm is metaal, kleur wit
Mars in de element is vuur, hart en dunnedarm is vuur, kleur rood
Jupiter in de element is hout, lever en galblaas is hout, kleur groen
Saturnus in de element is ten gronde, Milt en maag is aarde, kleur geel.

https://www.youtube.com/watch?v=1yT_L_9jLcc
The Mysterious Hand Raising From Atacama Desert

De hand die in de Atacama-woestijn heeft meerdere betekenis. De 5 vingers betekent de 5 elementen. Hout, water, metaal, vuur en ten gronde. Deze 5 elementen is de laatste eeuw ten onder gebracht door de vaccinaties en de milieu verandering.
Deze hand in Maya heeft een verband met Tibet. In China weet bijna iedereen een mysterie verhaal die later een strip verhaal worden en talloze film o.a. Jet Li gemaakt. Dit gaat over de Boeddha-God heeft een opdracht aan een Saint gegeven dat de wereld zal ondergaan door de duivels. De Saint zal 3 hulp meenemen om de wereld te redden. Een van de hulp is de monky king die later van goed naar slecht en ongehoorzaam worden. Waar later opgesloten in de hand van Siddhartha Gautama Boeddha. 500 jaar later wordt hij pas vrijgelaten dat hij weer een chaos verzorgt.
https://kknews.cc/news/qno4ln8.html
https://www.youtube.com/watch?v=zIYSxdjyAU8
Monky King opgesloten in de hand van Siddhartha Gautama Boeddha.

Als je de 5 elementen goed verdiepen dan vind je de leven en dood, ontstaan van mens en de heelal.
5 elementen zijn een samenhang. Wat 1 goed is voor de andere, is de andere goed voor de volgende dan zijn alle 5 elementen goed samengewerkt. Waar een niet goed is door conflict of oorlog dan is ten last voor de volgende . Alles draait een evenwicht en samenwerken zowel voor de getal 3: zonnestelsel --- mens --- aarde

Vuur werkt metaal tegen door het te smelten
Amerikaan en Europese zijn kleur wit. Orgaan LONG :idea:

De langdurige Covid-19 is nog niet klaar. Omdat zij lossen de probleem niet op, maar constant elkaar schuld geven i.p.v. samenwerking. Van ene conflict naar de andere conflict. Zo zie je elke dag alleen maar negatief in het nieuws. Positief bij covid-19.
Daarom zie je de VUUR ook constant verschijnen.
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/fot ... kiev-brand
https://www.1limburg.nl/brandweer-helpt ... itse-brand
https://www.ad.nl/buitenland/grote-bran ... /63072984/

De tempel van Siddhartha Gautama Boeddha dat zijn gouden standbeeld misschien afgebrand.
https://nos.nl/artikel/2218099-grote-br ... tibet.html
NOS NIEUWS • BUITENLAND • 18-02-2018, 18:44
Grote brand in belangrijke boeddhistische tempel Tibet

https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3134979
Aflopen week weer bosbrand in Tibet

Omnec zei tegen iedereen: Jullie kennen me niet. Maar ik ken jullie allemaal in mijn vorige leven. Wanneer jullie een niveau hoger met de soul dan begrijpen jullie allemaal wat dit betekenis is. :arrow:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Wo 22 Apr 2020 14:11

https://www.startpagina.nl/v/elektronic ... magnetron/
Waar dient het mica plaatje voor in mijn magnetron?

Dat is de afdekking van de golfgeleider van de magnetron. Het zorgt ervoor dat de elektronische onderdelen van je magnetron beschermd blijven. Het plaatje is voorzien van een coating waardoor hij bestand is tegen hoge temperaturen.

Dit mica stof vind je niet alleen in Maya en Tibet, maar ook in onze menselijke lichaam.

De twaalfvingerige darm.
De uitgang van de maag is de ingang van de twaafvingerige darm. Deze plaats kan men zien als de heetste plaats(verterende maagzuur) in het lichaam. Hierachter komt de gemeenschappelijk uitgang van de lever, galblaas en alvleesklier. De maaguitgang en twaalfvingerige darm wordt dan ook als graadmeter gezien van de gehele vuurprincipe van lichaam in de ayurvedische gezondheidsleer.
Wanneer de buitenwereld verteerd is wordt het vuur geblust in onze twaalfvingerige darm door het sap van de alvleesklier (natrium-bicarbonaat) en ook de bittere (bitterkoud van natuur) gal wordt toegevoegd om het vet te kunnen ontleden door de enzymen van de alvleesklier. ( Olie of vet is door organische processen omgezette, opgeslagen warmte in de natuur). Hier vindt de voorbereiding plaats om straks in de dunne darm een keuze te maken. Wanneer men niet weet wat men wil of niet durft (zwakke gal) ontstaan in het gebied van de twaalfvingerige darm problemen en gaat de spijsbrei niet goed voorbewerkt de dunnedarm in met alle gevolgen vandien.
Psychologie: beheersing van het vuurprincipe, verwerking van agressie, kalmeren.

De Mica werking heeft nog 1 heel belangrijke taak voor de hoge koorts proces, dit zorgt GEEN gevaar voor het lichaam. Het Hart heeft een temperatuur regelaar voor dit hoge koorts proces, degene koorts verlagen middelen tegen hoge koorts leidt tot de storing regelaar van het Hart zowel voor de hoge bloeddruk en de suikergehalte van de alvleesklier.

Dat de mica is geschikt voor de bouw van de ruimteschip en UFO is een signaal voor de kennis. De kennis in de menselijke lichaam.

Lever en galblaas is hout, kleur groen
Nier en blaas is water, kleur zwart
Long en dikkedarm is metaal, kleur wit
Milt en maag is aarde, kleur geel
hart en dunnedarm is vuur, kleur rood

De jongen uit Mars(vuur), Boriska zei dat zijn planeet was verwoest door een oorlog/explosie dat zo heet niet kon wonen dat zij zijn gedrongen naar de ondergrond wonen.
Dit gebeurtenis kan je duidelijk vinden in de Maya beschaving dat veel tempels en gebouwen onder de grond lagen.

Omnec zei dat zij kwam van Venus(metaal) als mens niet de oude cultuur en het ontstaan van de mens niet leren kennen en geloven, dan komt een ramp(nucleaire) dat de mens ook gedrongen naar de ondergrond zal leven. Zij zei dat mensen moet het geloven om dit te voorkomen. Door de druk van Amerika was China vorige week al bezig met een nucleaire oefening. Want China verwacht dat Amerika zal een oorlog voeren om zijn economie te herstellen. En dit kan voorkomen worden door conflict te oplossen.

Dit is een spiegelbeeld over de organen dikkedarm en dunnedarm. :idea:
Long en dikkedarm is metaal, kleur wit
Hart en dunnedarm is vuur, kleur rood.

Je begrijpt het pas een niveau hoger in je soul. :idea:

https://www.youtube.com/watch?v=zW47F-U ... r8v-X1Mf04
Vanaf 10.30 minuten kan je een spiegelbeeld zien in onze tijd van de corona crisis dat veel mensen gedrongen binnen het huis blijven.
Voor kanker dat gebrek aan menselijke kennis en gebrek aan BMR voor degene darmkanker kreeg zie je dit ook een spiegelbeeld dat mensen dood aan darmkanker.

Zowel Omnec en Boriska zeiden dat mens is misleiden door de moderne techniek(vaccins) dat de mens moet opzoek naar de oorspronkelijke geschiedenis(BMR), anders is het einde van de mensheid(wereld).

De voorspelling van Jeane is begrijpelijk: In haar boek End of Days uit 2008 voorspelde Browne dat “rond 2020 een ernstige longontstekingachtige ziekte zich over de hele wereld zal verspreiden, de longen en de bronchiën zal aanvallen en alle bekende behandelingen zal weerstaan. Bijna verbijsterend dan de ziekte zelf is het feit dat het plotseling zo snel verdwijnt als het aankwam, tien jaar later opnieuw aanvalt en dan volledig verdwijnt. ':

Het zal nog 10 jaar duren dat het uiteindelijk de waarheid boven de water komen.
In Nederland zie je duidelijk een achterstand: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel ... natie-kind
Kinderen krijgen weer vaccinaties van de GGD. Die heeft het vaccinatieprogramma voor onder andere meningokokken hervat. Maar hoe zit het met de coronamaatregelen? "Degene die prikt, kan geen afstand houden."

Omnec heeft nu een beroerte op haar linkerzijde. Dit treft ook in de menselijke lichaam van een “waarzegster” door de vaccins en het gebrek aan BMR. Vaccinaties is een tijdbom om de mensheid uit te rollen. Dit wil de "G" voorkomen worden om de Saint te sturen.

https://niburu.co/index.php?option=com_ ... &Itemid=25
Het alle belangrijkste wat zij zei: vanaf dit jaar zal alle godsdienst tot vrede komen en komt tot 1 geloof tot stand komen met feiten. :idea:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldreligie
Grootste, bekendste religies
Wanneer men als wereldreligies slechts de grootste en bekendste georganiseerde religies bedoelt, komt men vaak uit op de volgende lijst (gerangschikt naar grootte):
• Christendom
• Islam
• Hindoeïsme
• Boeddhisme
• Jodendom

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Do 23 Apr 2020 22:26

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%B8%96 ... 7%E6%95%99
De Wikipedia in Chinees is de nummer 5 Taoisme i.v. p. Jodendom. Zij geven wel een duidelijke overzicht met de aantal cijfers. De Jodendom is nummer 7 geworden.

Wij gaan de jaartal van de Godsdienst in volgorde kijken. Het kan zijn dat ik de volgorde en de jaartal niet goed had genoteerd.

1) https://nl.wikipedia.org/wiki/Hindoe%C3%AFsme
Hij leefde ongeveer 5000 jaar v.Chr.
2) https://nl.wikipedia.org/wiki/Boeddhisme
Het boeddhisme is ontstaan in India in de vijfde eeuw v.Chr. In die tijd was het brahmanisme dominant in India
3) https://nl.wikipedia.org/wiki/Christendom
4) https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam
Volgens de islamitische traditie wordt Mohammed (570-632) gezien als de laatste in een reeks van profeten.
5) https://nl.wikipedia.org/wiki/Tao%C3%AFsme

Wij gaan eerst Josaphat bekijken
https://en.wikipedia.org/wiki/Barlaam_and_Josaphat
Barlaam and Josaphat are legendary Christian martyrs and saints. Their life story is likely to have been based on the life of the Gautama Buddha.[1] It tells how an Indian king persecuted the Christian Church in his realm. When astrologers predicted that his own son would some day become a Christian, the king imprisoned the young prince Josaphat,

The story of Barlaam and Josaphat or Joasaph is a Christianized and later version of the story of Siddhartha Gautama, who became the Buddha

Verder vertelt de vader van Josaphat, de koning van het land macht en rijkdom verlaten om een monnik te worden, op zoek naar een eeuwige leven. Paar jaar later deed Josaphat hetzelfde.

Wij gaan verder naar Siddhartha Gautama Boeddha bekijken.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gautama_Buddha
The Christian Saint Josaphat is based on the Buddha. The name comes from the Sanskrit Bodhisattva via Arabic Būdhasaf and Georgian Iodasaph.[417] The only story in which St. Josaphat appears, Barlaam and Josaphat, is based on the life of the Buddha.[418] Josaphat was included in earlier editions of the Roman Martyrology (feast day 27 November)—though not in the Roman Missal—and in the Eastern Orthodox Church liturgical calendar (26 August).

Weten jullie welke maand is hij geboren?
13 mei

In de voorspelling zowel Westen en Oosten is de Saint die binnenkort verschijnt, heeft al 3 vorige leven meegemaakt. Je mag raden wie is de 3 van de 5 die bovengenoemde.

Een correctie voor de verhaal van de Monky King.
Monky King dacht hij was de beste van de wereld/universum dat hij de Koning(god) van de universum verdient. Maar dit is niet toegestaan door de Boeddha God, daarom was hij opgesloten in zijn hand. 500 jaar later zal hij vrijgelaten door een andere Saint(Boeddha) met andere 2 hulp samen naar Tibet om de Boeddha bijbel te halen om de mensheid te redden.
Dit jaar 2020 is precies 500 jaar later die wordt vrijgelaten voor een goede doel.

ER is nog niet alles. Want 3000 jaar geleden is al een grote voorspelling gedaan door Boeddha God, dit verhaal weten bijna hele Azië volken.
De voorspelling is dat 3000 jaar later zal een Saint in een menselijke lichaam net als de andere Saint Jezus enz enz verschijnen om de mensheid te redden. Hij heeft al 3 vorige leven mee gemaakt. De getal 3.
Voor hij zal verschijnen kunnen jullie van te voren een speciale bloem zien die verschijnt maar 1 keer in 3000 jaar. Het is wit maar ook verschillende kleur tot Goud.

Dit verschijnt al de laatste jaar in verschillende landen. De Ficus Racemosa :idea:
Deze bloem is heel speciaal. Het kan op elke oppervlak bloeien. Op standbeeld, metaal, ijzer of glas.
https://www.ntdtv.com/gb/2020/02/28/a102787842.html
https://www.youtube.com/watch?v=GOZoopgn-tA
https://www.youtube.com/watch?v=bLNLz5zVgiM
https://www.youtube.com/watch?v=ypr744d2rZI

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Zo 26 Apr 2020 13:58

De voorspelling dat alle geloof vreedzaam in een. Dat gebeurt in (Tibet) China, waar later de heilige tempel in India vastgesteld. India wordt naderhand ook een goede economische land geworden.

Deze voorspelling kan alleen waar maken en door iedereen accepteren zie ik alleen een mogelijkheid.
De Saint die inderdaad 3 keer als Saint in deze wereld geweest.

Veel gelovigen maken 1 grote fout. Saint is geen God. Je ziet alle geschiedenis dat alle Saint is door de God gestuurd. Zij hebben zelf ook duidelijk aangegeven. Je hebt maar 1 Schepper. De God van de heelal.

De komende Saint heeft dezelfde fout gemaakt. Hij beschouwt zich als God van de wereld. De verhaal van de Monky King is een spiegelbeeld voor hem. Hij is vorige maand ook positief getest van de coronavirus en lag tijdelijk in de coma in de IC. Dat moet hij leren dat hij een Saint is, geen Schepper.

Napoleon had 1 nacht in de Sphinx gelogeerd toen hij de Oud Egypte had veroverd. Volgende ochtend vertelde hij aan iedereen dat hij een droom had over een slapende leeuw uit China die binnenkort wakker wordt.

Dit jaar had een jonge vrouw uit India van taalkunde. Tot verbazing zag zij de oude lettergriep van Maya is hetzelfde als Tibet(oude China).

De voorspelling van Jeane Browne en Omnec Onec dat een Saint uit de Oosten kan betekent een combinatie van China en India.
De toekomst zal de waarheid wijzen.

In het jaar 1977 was ik naar een zomerkamp die organiseert door de Rotterdamse christen stichting. Een priester vertelde een mop die ik dit jaar pas begrijp wat de inhoud van de mop.
De priester vertelde de mop: een priester stond op de podium over Jezus die terug naar de aarde. Vanuit de berg zei Jezus: ik kom naar beneden om jullie…. Opeens voelde de priester benauwdheid dat even pauze nemen. Daarna zei hij dat Jezus herhaalde: ik kom naar beneden om jullie te…..Weer benauwdheid dat even pauze nemen, daarna zei hij de 3e keer dat Jezus herhaalde: ik kom naar beneden om jullie te helpen…. De priester viel naar beneden en een man die in de 1e rij zat was ernstige blessure geraakt door de tafel die moest behandeld worden in ziekenhuis. Een bezoek in ziekenhuis excuus de priester voor dit ongelukje. De man zei: dat is mijn fout, u had me al 2 keer gewaarschuwd dat iets naar beneden kwam. Ik moest alert zijn.

Veel waarzeggers had de einde van de wereld op 21-12-2012 voorgespeld. Velen had alle bezittingen verkocht en naar de bergen verhuizen. Helaas was het niet de datum eind van de wereld.
Waarom?
In dit topic op 28 februari had ik al aanwijzing verteld:
In de grote hersenen van de mens heeft 36 kleine zenuwen die onder de 10 zenuwen-stelsel. Dit noemen wij Ren Mo. In dit Ren Mo meridianen verdeelt 384 kleine zenuwen die controle op het hele lichaam o.a. slagader, geheugen, stem, kleur, praten, IQ enz.
De Aziatische kalender zogenaamde nieuwjaar kalender is gebaseerd op dit 384 kleine zenuwen. Dus 1 jaar heeft 384 dagen.

In de kleine hersenen heeft 72 kleine zenuwen die een energie verbinding maken met de aarde o.a. water, vuur en wind. Dit begint de 1e punt van de NIER-meridiaan(de midden punt onder de voet) naar de centrale punt, de plek tussen de anus en de geslachtsdelen. Van daaruit via de ruggenmerg naar de 72 kleine zenuwen in de kleine hersenen. Daar valt onder de heel belangrijke 12 meridianen. Dit noemen wij Du MO. Dit controle de achterzijde 31 zenuwen die bedoeld voor 31 dagen(1 maand), Vanuit de 31 zenuwen verdeelt ook 365 kleine zenuwen voor spier en botten beweging enz. De Westen kalender is hier gebaseerd dat 365 dagen is een jaartal.

De plaat die de wetenschappers in Sphinx ontdekt die de jaartal en zonnestelsel kan berekenen is gebaseerd op de kleine hersenen. In feit moeten zij de berekening op de grote hersenen dat een jaar is 384 dagen. De einde van de wereld is niet op 2012, maar op 2020.

https://www.scientias.nl/einde-wereld-v ... -dan-ooit/

https://www.youtube.com/watch?v=CFSUYnDvtOQ
Alle wetenschappers hebben het mis.
Het is niet de einde van de wereld. Het is de einde van de 60 jaar draai. 2020 is de 37e keer gedraaid van de 60. Wij hebben nog 23 keer 60 jaar te gaan. D.w.z. 1380 jaar. Of dit de einde van de wereld of begin weer opnieuw draaien dat ligt aan de Schepper.

De einde van de wereld op 2020 door een nucleaire wapen of door de meteoriet is onjuist. De echte boodschap is de karakter en de oorspronkelijke cultuur van de mens is nabij de einde. De natuur wetgeving van de Moedernatuur zowel voor de zonnestelsel, de economie en de maatschappelijke samenleving, de ontstaan van de mens door de vaccins en chemokuur bijna ten onder gebracht. Daarom is het tijd dat een grote Saint om de wereld te redden.

Je ziet dat alle waarzeggers, profeten en Saint hebben alleen 1 boodschap: Lief voor elkaar en lief voor de natuur. Onthoud de eigenschap van de mensheid.
De grote hersenen heeft 10 zenuwenstelsel vanuit de zonnestelsel. Dit noemen wij 10 hemel fundering.
DE kleine hersenen heeft 12 zenuwenstelsel vanuit de aarde. Dit noemen wij 12 aarde fundering.
Met deze 10 en 12 fundering kunnen wij de jaartal, de verleden en de toekomst berekenen of voorspellen.

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%B9%B2%E6%94%AF
De plaatje is de fundering. Je kan dit in Engels of Nederlands vertalen via google.

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BA%9A%E5%AD%90
Dit jaar 2020 is 庚子. 3000 jaar tijdperk.

De 4 volken die door de Omnec Onec verteld, is een spiegelbeeld van 4 seizoen lente, zomer, herfst en winter, 4 kompas oost, zuid, west en noord en 4 zuigtuigen in het lichaam.

https://m.soundofhope.org/post/252583
In de midden is de aarde. Andere benaming is de ten gronde.
Heel veel mensen die verdiept in de Hetu Luoshu kan op elke niveau voorspelling doen.

https://thesmartlocal.com/thailand/coro ... rediction/
Abhigya had dit jaar goed voorgespeld. Hij voorspel dat de coronavirus zal verminder na 29 mei tot november dit jaar helemaal verdwijnen.

https://www.ntdtv.com/gb/2020/03/25/a102807769.html
https://www.youtube.com/watch?v=QLBddRdJUn8
De monnik had de coronavirus net als Jeane Browne goed voorgespeld, maar met veel uitleg. 2 dagen na zijn dood is zijn lichaam verandert in een paarse gouden standbeeld.
Als je dit gaat vertalen dan vind je de oorzaak van de coronavirus.
Het gaat o.a. ziekte dementie, suikerziekte, kanker, homofilie, opvoeding en conflict.

In de bijbel, koran of monnik bijbel vertelt hemel en de hel. :idea:
Willen jullie weten waar kan je de hel vinden, de plek voor degene slecht daad gedaan heeft?

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Di 28 Apr 2020 22:30

De bijbel van monnik/boeddha vertelt over de hemel en de hel.

Een mens heeft kans op 6 mogelijkheid na het overleden. Zes graden reïncarnatie. Het getal 6.
Hieronder verdeelt in 2 groepen. Elke groep verdeelt in drie. Het getal 3.
De bovenste groep:
1) Perfecte soul
2) Soul met verlangen (Ashura)
3) Mens
De onderste groep:
4) Onder range wezen o.a. dieren, insecten of vissen
5) Hongerig ziel (spook)
6) Kwalijke ziel (spook) die opgesloten in de hel dat geen 2e leven meer krijgen.

De mens in dit aarde staat in de 3e graad. Een mens heeft maximaal 120 jaar leven. Wanneer in dit levensjaar normaal doen dan is meer kans dat de volgende leven weer in graad 3. Je kan weer in dezelfde land, maar ook in andere landen. Van wit naar zwart, van zwart naar geel enz. Je hebt ook kans van een rijke leven verandert in een arme leven of andersom. Dus respect voor elkaar. Wat je over heeft, geeft aan de armen of degene nodig heeft ten goed voor je volgende leven.

Wanneer je goed voor de anderen en goed voor de milieu dan is kans op graad 2 en bezit de 4e dimensie gave. Wanneer je 3 voorwaarden voldaan dan kans op graad 1 en bezit de 4e dimensie gave die hoort bij de Boeddha God.

Deze 3 voorwaarden zijn verlangen (waanidee), respectievelijk (scheiding) en blijvend (doorzettingsvermogen). Daarna alle 3 in een leegte verandert. Dit wordt geen tijd en ruimte verbonden. Je kan in elke hoek in de aarde verschijnen , ook in elke planeten.
Degene een normale slechte daad heeft , kans in de volgende leven op dieren, insecten of vissen.
https://www.youtube.com/watch?v=XhssA2EZLcc
Het kan zijn dat deze hond is vorige leven een mens.
Dat is ook de reden dat de boeddha en monnik geen vlees eet voor een goede daad. :idea:

Degene een kwaadaardige daad heeft gedaan, kans verandert in een hongerige spook.
Degene meerdere kwaadaardige daden heeft gedaan, wordt opgesloten in de hel.

Waarom de vader van Josaphat en Josaphat zelf verlaat zijn rijkdom naar de bergen. Omdat zij willen niet een leven van tientallen jaar en daarna draaien en draaien. Zij willen een eeuwige leven met een 4e dimensie.
Dat is ook de reden waarom vele monnik en boeddha in de rustige tempel of naar de bergen wonen voor een zuivere ziel om de energie-velden te ontvangen.

Waar vind je de Hel?
Een aarde bestaat niet een geheel. Een aarde bestaat uit 3 deling.
In de aarde heeft nog 2 bollen die tegenover draaien. Ene is met een positieve veld en de andere heeft een negatieve veld. Zogenaamde Yin en Yang.
De hel bevindt zich onder de 12222 meter van onze aarde.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kola_Superdeep_Borehole
The Kola Superdeep Borehole (Russian: Кольская сверхглубокая скважина) is the result of a scientific drilling project of the Soviet Union in the Pechengsky District, on the Kola Peninsula. The project attempted to drill as deep as possible into the Earth's crust. Drilling began on 24 May 1970 using the Uralmash-4E, and later the Uralmash-15000 series drilling rig. Boreholes were drilled by branching from a central hole. The deepest, SG-3, reached 12,262 metres (40,230 ft; 7.619 mi) in 1989 and is the deepest artificial point on Earth. The borehole is 23 centimetres (9 in) in diameter.

Zij vertellen dat de project gestopt wegens de financiering. Een andere verhaal verteld dat bij ongeveer 12222 meter hebben zij de temperatuur gemeten meer dan 300 graad. Het vreemdste hebben zij ook geluid en licht opgenomen. Meer dan miljoenen stem van de spoken met een verschrikkelijk pijnlijke schreeuwen in de vurige, blauwe licht. Na aantal jaren proberen de andere wetenschappers de oorzaken te zoeken. Degene die onder de put geweest waren allemaal in de coma geraakt en overleden. Daarna hebben zij voorgoed de put dicht gedaan.

De vulkaan uitbarsting van de laatste 8 maanden heeft meerdere betekenis. De menselijke fout heeft een grote volgen.
De laatste vulkaan in Anak zag veel mensen bewegende blauwe licht in de lucht en blauwe licht in de water. Zij vonden heel mooi om te zien en zelfs een voorwerp in de donkere water steekt dat de blauwe licht weer verschijnen en bewegen.
https://www.ad.nl/buitenland/vulkaan-an ... oogle.com/

Als iemand overleden dan verwacht je dat de ziel van je geliefde binnen 7 dagen met maximum 49 dagen in zijn huis terugkomen bezoeken. Ook als hij is overleden in Amerika, kan zijn ziel in iedere moment terug naar Nederland. Soms tijdelijk op een lichaam van de Vinder. Een ziel heeft ook de 4e dimensie gave.

Je kan zeggen de vulkaanuitbarsting breekt de hel los dat de zielige spook opzoek naar een andere ziel voor de volgende leven. Zij kunnen alleen de ziel overnemen met een negatieve energie of iemand gebrek aan BMR, de verstoring in 5 elementen. Sommige grijpen de kans naast op dieren, insecten o.a. sprinkhanen, vlinder, vleermuis of vissen.
Zo hoor je vaak dat de corona patiënten in de IC moeite met de ademhaling. Zij hebben een nare gevoel. Een olifant op zijn borst gedrukt. :oops:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Vr 01 Mei 2020 15:47

Deze zielige spoken zijn niet aardig. Zij hebben maar beperkt tijd om dit te doen . Daarom zijn zij erg agressief. Zo zie je veel mensen met een lage weerstand opeens verandert in een coronapatiënt. Je ziet ook mensen zomaar neervallen in de straat en in de metro.
Voor hun is het leven of dood. Want over 49 dagen zijn zij voorgoed verdwijnen.
Het zijn 2 opties.
1) De ziel van een zwakkeling of iemand net overleden overnemen. Omnec Onec is een voorbeeld dat de ziel van een dode meisje overgenomen
2) Via een zwangerschap. Boriska is een voorbeeld.

Iemand die een kinderwens wil, kan beter nog even wachten. De vriendin van Boris Johnson was vorige week in zwangerschap diagnose. Een goede opvoeding is toegewenst. Het kan zijn dat deze 2 personen waren vrijgelaten door de vulkaanuitbarsting opzoek naar een andere ziel..

1) Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads
https://nl.wikipedia.org/wiki/Chemotherapie
2) Jonas Salk
https://nl.wikipedia.org/wiki/Poliomyelitis
https://nl.wikipedia.org/wiki/Mazelen

Willen jullie de exacte oorzaak van deze virus-epidemie weten?
https://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry
Freemasonry
https://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
Illuminati
https://www.quora.com/How-did-the-Illum ... -is-Enough
Een positieve waarschuwing genoeg is genoeg.
Helaas luistert hij niet naar dit advies. Hij blijft gewoon doorgaan met zijn waanidee.

Willen jullie weten waar komen deze mensen vandaan met zo waanidee?
Zij komen van de 2e graad maar leven tussen de 2e graad en 3e graad. Een soul met verlangen en waanidee.
https://en.wikipedia.org/wiki/Asura_(Buddhism)
Een goede Boeddha god met waanidee een nieuwe wereld willen herstarten met vaccins en andere mentaliteiten. Van Boeddha god verandert in een duivel, in de bijbel is de naam Satan genoemd.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_We ... e_(complot)

Zij zijn eigenlijk geen slechter. De bedoeling is niet slecht, maar de uitvoering is tegen de moedernatuur, tegen de God’wil.

Hoewel zij hebben veel machtige leden uit alle landen, maar is niet in staat tegen de moedernatuur.

Wij leven tussen de 3e dimensie en 4e dimensie in dit aarde. Een voorbeeld dat je nu aan de live journaal kijkt op de TV. Je kan de TV live zien, maar de journalist in de TV kan je niet zien. In dit situatie is de TV live programma een 2e dimensie en wij zijn de 3e dimensie. De soul in de 4e dimensie kan ons zien omdat wij zijn in de 3e dimensie. :idea:

De oprichters van Freemasonry en Illuminatie bezit de 4e dimensie gave dat zij kunnen de toekomst voorspellen. Maar willen met zijn waanidee de wereld veranderen op zijn wensen. Dat is tegen de natuurwet. De vaccinaties is al een grote fout.

https://www.youtube.com/watch?v=iMakJcNJMrc
Deze kinderen bezit speciale gave. Maar in het oog van God is dit maar een gave van de kleuterschool.
De gave van Omnec en Boriska zijn maar van basisschool.
De gave van de 2e graad is maar van de MBO niveau.
De gave van de 1e graad van Boeddha God is Hogeschool.
De Schepper bezit de supergave die de heelal kan veranderen o.a. de aarde.

In deze week zijn de 5 planeten op een lijn te zien. In de nacht van 6 mei zal je een rode maan te zien.
Een bewondering in de zonnestelsel.
In de aarde is een nieuwe tijdperk 2020 van de 60 jaar draai.
Wij leven tussen de 3e dimensie en de 4e dimensie.
Waar leven de dieren, insecten, vogels en vissen tussen?

Je ziet altijd nare verschijnselen van de dieren, vissen en vogels voor en na een grote natuurramp/epidemie. Walvis of walrus die zomaar zelfmoord poging doen. Zij hebben een instink en 6e zintuigen. Wat is de bedoeling achter?

https://natuurrampen1.jouwweb.nl/aardbe ... gshan-1976
Op woensdag 28 juli 1976 werd de Chinese miljoenen stad genaamd Tangshan getroffen door een zware aardbeving. De aardbeving had een kracht van 7,8 op schaal van richter. Doordat de aardbeving plaatsvond in een drukke en bekende stad zijn er ontzettend veel doden gevallen. Bij de eerste beving zijn er ruim 255.000 mensen omgekomen. 16 uur later kwam er een tweede naschok, deze beving had maar liefst een 7,1 op schaal van richter. Hierdoor vielen er nog meer doden.

Er is een onderzoek gedaan wat voor nare dingen gebeurd vlak voor de aardbeving met de dieren en vogels.

https://www.youtube.com/watch?v=KimBnSoEybs&t=557s
1) Mensen kunnen veel vissen vangen dan normaal dat de vissen komen zomaar boven de water.
2) In het huis sprong zomaar de vissen uit de aquarium uit en maakt rare geluid.
3) Een vissen fokkerij vertelde dat zijn vissen allemaal sprongen omhoog en maakt een draai omlaag op zijn kop.
4) Vissenboot kan makkelijk vangen omdat vissen biedt geen tegenslag
5) Op een postschip zagen veel mensen dat duizenden sprinkhaan, vlinders en verschillende soort vogels in de lucht, het mooiste is de kleurrijke papegaaien lanceren op de schip en doodstil staan.
6) Normaal vliegen de vleermuis in de nacht, maar op een middag vliegen de vleermuis in de lucht.
7) Sommige vogels gooit zijn vogeltjes uit het nest en sommige vogels ontvlucht met zijn vogeltjes
8) Duizenden ratten rennen naar buiten als een gekker
9) Veel kleine tsunami ontstaan
10) Het licht(lampen) vaak aan en uit
11) Hond waarschuwt de huiseigenaar naar buiten rennen. Sommige neemt zijn hondje in veilige plaat.
12) Paarden, eenden en poesen abnormaal rennen en schreeuwen, Duiven vliegen allemaal op de plafond.
Zij hebben allemaal een zintuig vanuit de vorige 4e dimensie.

https://www.youtube.com/watch?v=i7njTkDex2o
1) Een psycholoog verteld een verhaal over zijn leven na het dood. Hij zag een heldere hemel terwijl zijn lichaam onder de puin lag.
2) 23 jarige vrouw in de rolstoel door de aardbeving vertelde op het moment onder de puin dat veel mooie herinnering van haar jeugd verschijnen.
3) 12 jarige vertelde dat hij voelde hele ledematen los uit elkaar en iemand wou hem naar de hel brengen
4) 28 jarige vertelde dat een plaat op zijn borst daarna bewusteloos. Hij zag een geest hem naar een zwarte gat gebracht naar een rechtbank die heel mooi ingericht. Opeens zei de geest dat zijn naam niet op de lijst en hem vrijgelaten.
5) Een oude vrouw die hele leven kan herinneren tijdens de bewusteloos

De situatie van de huidige covid-19 lijkt als de ziekte bloedkanker: Leukemie
Een ongecontroleerde celdeling.
De ziekte van covid-19 lijkt als de ziekte suikerziekte: verstoring in de 5 elementen.
Iedereen in paniek raken en iets onwerkelijkheid schuld geven tot oneindige conflict ontstaan.
Gaan wij de conflict verder uitbreiden of luister naar de wijsheid van de Boeddha god.

De verlangen (waanidee), respectievelijk (scheiding) en blijvend (doorzettingsvermogen) allemaal loslaten op weg naar de 1e graad en een betere wereld. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Ma 04 Mei 2020 16:40

https://www.ad.nl/binnenland/kanker-zij ... ~ad70cebf/
Ze zag een wit licht en hoorde mooie muziek. Hannah Elisabeth Walstra Hogeboom (62) was 8 jaar toen ze door een kronkel in haar darmen acuut op de operatietafel belandde en een bijna-doodervaring kreeg. ,,Ik zweefde boven mezelf”, vertelt ze. ,,Ik zag mijn eigen lichaam liggen.”

Wanner je hebt een kind met een beperking aangeboren of later veroorzaakt door de vaccins of door de onderdrukking BMR, Geeft meer liefde aan hem zodat hij een nieuwe goede leven krijgt voor de volgende leven.

De bijbel van de Boeddha luidt: wat je in de vorige leven deed, kreeg je dit leven terug. Wat je in dit leven een goede zaad zaait dan verdient je de goede volgende leven en op weg naar de 1e graad.

Degene vaccins promoot tegen de BMR die miljoen leven onder lijdt, krijgt de volgende leven chronische ziektes of kanker, sommige belandt in de 4e of 5e graad.

Omnec zei dat degene fout deed, dan merkt hij wel achter in de volgende mens- leven of in een dier-leven. Boeddha God wil juist mens al in dit leven al aanwijzen. Daarom stuurt Omnec , Boriska en Jeanne de boodschap door dat mens moet de waarheid zoeken in China.
Omnec en Boriska kunnen alleen de verleden en toekomst vertellen op opdracht van God.
Jezus had de toekomst en verleden verteld, maar ook met speciale gave vertonen.

In China heeft ook een meisje met een speciale gave vertoont op opdracht van God.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tianhou
In Leiden kan je de tempel te zien.

Er was een grote virusepidemie na haar dood dat veel mensen overleden en had geen oplossing. Veel mensen gingen naar haar tempel en vroeg een oplossing. Tot verbazing verscheen haar ziel voor de mensen met een aanwijzing dat mensen moet naar de hoge berg opzoek naar een put met zuivere minerale water. Het wonder is gevallen dat alle mensen zijn genezen na het drinken van de zuivere water.

De biechtkamer in de kerk is een herkansing voor de gelovigen die een fout deed en willen herstellen dat niet in de onderste groep valt. Zij blijven meestal tussen de 3e en de 4e dimensie hangen. Degene willen van 3e graad naar de 1e graad dan zullen zij via de wijze van de Boeddha God volgen. Dat is ook de boodschap van Omnec en Boriska dat mensen moeten naar Tibet (China) opzoek naar de waarheid. Er zijn 4 grote oude beschaving in dit wereld. 3 zijn al grotendeel verloren of verbergen. Alleen in China is dit nog te vinden.

Waarom is de grotendeel Maya beschaving kan je in China terugvinden?
https://www.youtube.com/watch?v=4dCRNPOj6SE

Dit kan je alleen begrijpen in de 4e dimensie fase.
Een lichaam heeft 2 zijde. De 12 meridianen verdeelt in 2 zijde in het lichaam.


https://en.wikipedia.org/wiki/Sanxingdui
'three stars mound'

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%B8%89 ... d_Tree.jpg
Deze bronzen boom heeft meer betekenis.
De spiegelbeeld in de sterrenstelsel.
De spiegelbeeld van de LONGEN. Een boom bestaat uit 3 deling. Elke deel bestaat uit 9 takken. Als je de boom omdraaien in de longen hangen dan zie je alle gebeurtenis van de longaandoening door de onderdrukking BMR. In 2020 zie je dan een spiegelbeeld van de Covid-19.

https://www.medi-sfeer.be/nl/nieuws/700 ... iekte.html
https://www.healthcentral.com/article/h ... ects-lungs
COPD

Er zijn ook veel aanwijzingen in dit aarde over de Covid-19 en de andere virusepidemie.

https://www.youtube.com/watch?v=QpXmtaydrws
In 2 minuten 30 denken de wetenschappers dat de 2e plaat gaat om de buitenaardsen.
Het antwoord is fout. Het gaat om de DNA misvormen door de vaccins of door de chemokuur of door de onderdrukking BMR
In 5 minuten 25 is de aanwijzing van de cirkel over de 60 jaar draai. Niet het schild van captain Amerika die je in de film ziet dat Amerikanen vechten tegen de buitenaardsen. Onder de rechterkant van de buitenaardsen zie je 3 punten. Dit is niet de aanwijzing naar de sterren Orion, Esero of Askll, maar over de huidige longziektes covid-19 en de 3 verwarmer. De figuur is geen buitenaardsen, maar de mens die misvorm door de onderdrukking BMR.

De oorzaak van de suikerziekte, longaandoening, hartaandoening, dementie, trombose, spierziekte en kinderziektes. Een verstoring in de 3 verwarmer. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Di 05 Mei 2020 20:43

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ~b41287a3/
BMR vaccin beschermt tegen corona virus.

Het zal nog 10 jaar duren dat deze denkwijze niet alleen verkeer maar ook heel gevaarlijk.
De laatste eeuw beschermt de vaccin niet tegen virus, maar veroorzaakt alle ziektes en kanker.
Zij begrijpen pas in de 4e dimensie dat juist de BMR kinderziektes voorkomen de ziektes en kanker, ook de beste immuunsysteem tegen allerlei virusepidemie.

Je kan naar de 1e graad met BMR, zonder BMR blijft de mens alleen draaien onder de 3e graad. Zo belangrijk is de BMR.
Dit is ook de boodschap van alle boodschappers: wij helpen jullie opnieuw jullie geheugen achterhalen hoe hebben jullie ontstaan en hoe jullie hebben ontwikkelen. Jullie moeten naar de aard van de mens verdiepen en de moedernatuur goed onderhouden.

Om suikerziekte te leren kennen zullen wij eerst naar de feitelijke statistiek kijken.
1) Degen flauwgevallen/bewusteloos zijn de patiënten langdurig medicijnen /insuline gebruikt, niet de patiënten wiens diagnose pas gesteld, zij hebben wel de vermoeidheid, niet bewusteloos. Degene bewusteloos, Je hoeft maar suikerklontje of honing geven dan krijgt het hart de energie om te functioneren, bewusteloos opgelost.
Je hoort nooit iemand een diagnose suikerziekte kort daarna bewusteloos.
2) Je ziet alleen degene last van de oogaandoening, huidaandoening, voetaandoening, hartaandoening of geslachtsdelen aandoening, niet vlak of voor de diagnose, maar langdurig medicijnen/insuline gebruikt. De bovengenoemde aandoeningen en bewusteloos zie je ook niet vlak na de consument suiker producten.

Degene vermoeidheid en de suikergehalte hoog of laag, je hoeft maar suikerklontje in water of rijst met rode/rietsuiker geven dan is de suikergehalte meteen in order gemaakt. De vermoeidheid is weg.

Degene hoge cholesterol, paar keer pinda met varkenspoot koken dan is de cholesterol gehalte meteen in order.

Veel drinken, veel eten en veel plassen zie je niet allemaal patiënten voor de diagnose, maar na de diagnose bij langdurige medicatie.
Je hoort nooit te horen van de huisarts waarom krijgt je veel drinken, veel eten of veel plassen. Zij zeggen allemaal dat je moet levenslang de medicatie volgen, anders ga je dood. Wanneer iemand veel aandoening opgelopen na langdurige medicatie dan zeggen zij door de suikerziektes. Niet zijn behandeling wijze.

Bloedprikken uit het lichaam voor diagnose Diabetes is een richting verkeer dat bloed heeft suikergehalte te hoog of te laag. Dat de insuline niet in order is.

In feit moet je de bloed in het lichaam een diagnose stellen.
Suikerziekte is niet 1 ziekte en 1 probleem, maar 3 ziektes in een. Je moet naar de 5 elementen zoeken naar de oorzaak en de oplossing.
Suikerziektes hoort in de groep 3 verwarmer van de 5 elementen.

3 verwarmer verdeelt je in 3 groepen.
1) boven: hart en de longen
2) midden: milt, maag en lever
3) onder: dikkedarm, dunnedarm, blaas, nier en de baarmoeder.

Waarom veel drinken?
Dan moeten wij naar de 1e groep van de 3 verwarmer zoeken.
Planten en bloemen in de zomer door de hitte zonder water kan zal het uitsterven. Water geven moet je niet teveel en niet te weinig. Dit snapt iedereen wel.
Je krijgt dorst omdat het lichaam is droog en heet. Wanneer in dit moment teveel water drinken dan normaal dan plast het de overtollig uit. Veel drinken en veel plassen.

Je moet ook 3 verschijnselen ook bestuderen bij drinken.
1) Veel drinken, maar plast weinig en je ziet de urine modderig dan is het lichaam op heet symptoom. Betekent het Hart draait te hoge toren.
2) Weinig drinken, maar plast veel en je ziet de urine wit en transparant dan is het lichaam op koud symptoom. Betekent het Hart weinig energie
3) Je drinkt en eet veel maar valt af, betekent de verzwakking in de 5 elementen en de spieren.

Je hebt 3 oorzaken van de droog/heet verschijnselen in de 1e groep hart en de longen.
1) Het weersomstandigheden. Bijvoorbeeld dorst bij hitte, dorst onder de zon of de ziekte zonnestreek. De laatste heeft met de schildklier mee te maken voor degene zonder Bof gehad. Want de bedoeling van Bof is goed tegen de hitte en droog.
2) Voedsel. Hoe je de voedsel bereiding maken. Bijvoorbeeld gekookte kip/gestoomde of gebraden/gegrild/gebakken kip, maakt het verschil dat je veel dorst of minder dorst gevoel.
3) Stress, boosheid en depressie.

Wanneer het lichaam minder weerstand door bovengenoemde verschijnselen dan krijgt je heet en droog in de 1e groep van de 3 verwarmer dat veel dorst gevoel. In de midden groep dat teveel energie gebruikt dan veel eten om de energie te hervatten. In de onderste groep dat de Nier wordt zwak dat geen controle meer op de vocht/urine leidt tot veel plassen.
Waarom wordt het lichaam minder weerstand. Hoe komt de hitte en droog in de 5 elementen?
1) De verlagende medicatie bij Griep in combinatie eet- en drinkgewoonte bv. BBQ of gebakken pinda/gebakken frites/gegrilde vlees enz.
2) Teveel gemeenschap of kou aanval tijdens de gemeenschap. Deze veroorzaakt de Nier probleem bij de onderste groep.
3) Onderdrukking bij hoge koorts proces, dit zie je veel bij verlamming of kankerpatiënten, diagnose suikerziektes II langdurige medicatie na het verlamming of kanker.

Iedere suikerpatiënt is niet hetzelfde. Je ziet bij ene veel probleem bij de 1e en 2e groep, de andere bij 2e en 3e groep, sommigen alle 3 groepen.

Deze zie je veel bij Diabetes II patiënten. Wanneer wordt de insuline in de alvleesklier belasten en verstoren? De bovenstaande factoren. Bij verbranding werkt het hart en de alvleesklier samen. Wanneer het hart genoeg verbrandt dan zendt dit naar de alvleesklier dat genoeg is. Door de bovengenoemde factoren wordt het hart ongecontroleerd de bloed en insuline uit de alvleesklier vragen. Dit leidt tot een domino dat de werking in de alvleesklier geen of weinig insuline kan produceren.
Dat oplossing is daarom niet hele leven de insuline medicijnen slikken of spuiten. Maar…. :arrow:


Bij Diabetes I zie je meestal bij kinderen meer dan de volwassen.
Waarom?
Omdat kinderen krijgen de WBMR kinderziektes van de moedernatuur een sterke immuunsysteem tegen allerlei virussen, bacteriën en weersomstandigheden in elke seizoen verandering.
Deze proces via de hart verbranding wordt door de goedbedoelde RIVM met vaccins, paracetamol en Antibiotica in de mailing genomen. Een domino effect de mailing genomen in de alvleesklier.

Niet alleen bij Diabetes, maar ook de hoge bloeddruk foute denkwijze dat hoge bloeddruk MOET verlagen, anders ben je dood. De patiënten moeten levenslang dagelijks lage bloeddruk medicijnen slikken die talloze onnodige ziektes en kanker veroorzaken.

Ik zei ook tegen de borstkankerpatiënte en allerlei hormonen ziektes en kanker. Jammer dat je een pro-vaccinaties bent, anders met de WBMR heb je een sterke immuunsysteem weinig kans op ziektes en kanker. Meer kans naar de 1e graad met je volgende leven in de 4e dimensie. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Do 07 Mei 2020 22:08

Hoge bloeddruk.
Onder Covid-19 is alle wetenschappers en dokters opeens als een kleuter op de medische wereld. Zij hebben totaal geen verstand van en weten geen raad mee.
Lockdown, mondkapjes, 1.5 meter afstand laten zij niet alleen hele wereld de ziektes lijden, maar ook de economie.
Bij ene fout naar de andere fout. Omdat zij hebben totaal geen verstand van Hoge bloeddruk en de samenwerking van de 5 elementen.
De moedernatuur laten zien zowel voor het lichaam, ook voor de gezin, voor de samenleving, voor het land en voor de hele wereld. Het is een samenhang en samenwerking. De ene element moet de andere element helpen daarna werken alle 5 elementen samen tot een top prestatie.

Waarom krijgen wij hoge bloeddruk.
Er zijn zoveel factoren.
Waar wordt de bloed druk uitgevoerd?
Het Hart.
Op school leer je alleen hoe de bloed toevoer en afvoer via de hartkamer. Zij geven geen leerstof dat het Hart MOET zuurstof hebben om te functioneren. De bloedsomloop circuleren. Iedereen weet dat zonder zuurstof krijg je hartstilstand. Maar in de leerstof zie je niets over de werking van het Hart met zuurstof. Alleen over de bloed.

In de 1e groep 3 verwarmer van Diabetes verdeelt je: Hart en de Longen
Voor Hoge bloedruk betekent dat Het Hart krijgt zuurstof van de Longen om de bloed met zuurstof te versturen. Zij werken samen. Zonder zuurstof gaan zij allebei stilstand.
Hart lijkt als de motor die verstuurt de bloed en de zuurstof met een stuwkracht vanuit de inademen en uitademen beweging naar het hele lichaam.

Wanneer je krijgt verkoudheid of griep of Covid-19. De porie van de huid wordt verhindert dat het Hart weinig zuurstof krijgt. Het lichaam krijgt niet de nodige zuurstof, dit zendt een signaal naar het Hart. Het Hart voert de druk omhoog dat de bloedsomloop gaat versnellen om de porie te openen. De verstopte vocht onder de porie wordt verdampt/vrijgemaakt door de hoge bloeddruk. De vocht via zweten van de porie af dan krijgt het Hart de nodige zuurstof, dus het hoeft geen hoge bloeddruk meer dan zie je altijd bij verkoudheid of griep dat de koorts zakt na het zweten. Je hebt hierna de hongergevoel en de drang om te plassen en poepen. Zo geneest je de verkoudheid/griep.

Omnec zei dat de moderne techniek is goed, maar soms maakt de moedernatuur ziek. In dit geval is de Hoge bloeddruk meter apparaten. Als dit niet naar de museum plaatsen, dan is de beroerte, Covid-19 en kanker niet van de baan af.

De zuurstof in het lichaam wordt omgezet in Qi.
De druk van Qi naar boven is voor het Hart.
De druk van Qi naar beneden is voor de Nier.
De druk van Qi verstrekken is voor de Lever.
De druk van Qi krimpen is voor de Longen
De druk van Qi voor balanceren is voor de Milt.

Na het geboorte tot 30 jaar gaat de Qi omhoog, verstrekken en verspreiden via de onder 3 meridianen: Maag, Blaas en Galblaas.

31 jaar tot 60 jaar stopt het lichaam groei gaat de Qi naar beneden, krimpen en opruimen via de onder 3 meridianen: Nier, Milt en de Lever.

Opstijgen, neervallen, strekken, krimpen en balanceren valt onder de samenwerking van de 5 elementen.

Beroerte, verlamming, hersenvliesontsteking, herseninfarct, hartinfarct of dementie is de probleem niet in de hersenen, maar de verstoring in de 5 elementen.

De Artsen en Verpleegkundigen wiens overleden tijdens de Covid-19 onder hun werk in ziekenhuizen. De meeste oorzaak is niet door de Covid-19 besmetting. Maar dmeer aan de mondkapjes.
Een mondkapje dat geen buitenlucht kan naar de mond en de neus dat zeggen zij veilig en goedgekeurd. In het praktijk betekent dat hele dag je inademt en uitademt met de binnen lucht.
Mondkapjes doet meer kwaad dan goede als je TE lang aan moet. :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Ma 11 Mei 2020 15:09

In China was 1 weken geleden 2 jongen overleden tijdens gymles hardlopen met de mondkapje. Zij kregen hartstilstand en bloed kwam uit hun mond en neus. De waterdichte mondkapje doet meer kwaad dan de goede.
2 Artsen wiens genezen door de besmetting covid-19 tijdens hun werk in de IC. Hun lichaam was helemaal zwart en alle organen waren verzwakt. Waarom? De antwoord is door de mondkapje dat geen of weinig zuurstof kunnen inademen van de buitenlucht dat ten last van het Hart. Daarna een domino-effect voor alle organen.

Mondkapjes werkt niet bij Covid-19. Want dit virus is niet van mens op mens. Ook niet besmettelijk. Het gaat overal dan je denkt. Van de gat in de ozonlaag van de noordpool dat de schadelijke zonnestraling geen hinderlaag door de atoomsfeer heen. Zolang de gat niet dicht is de einde van covid-19 niet in zicht. Het virus via de lucht dat de luchtvervuiling door de schadelijke deeltjes van de bosbrand en de as van de vulkaanuitbarsting. De laatste voor de gelovigen dat de hel was opengebroken dat de boze geest opzoek naar een andere geest voor een nieuwe leven. Gelooft je het niet dan heb ik duizenden bewijzen dat het bestaat. Zelfs vogel heeft ook een geest.
https://www.youtube.com/watch?v=hxDZogvg-Dk
om 17 minuten te zien

Juiste de Ouderen wiens in de bejaardenhuis of verzorgingshuis moet meer contact met de familie en kinderen om positieve-energie op te vangen. De lockdown voor ouderen met onderliggende probleem doet meer kwaad dan de goede. Want de boze geest kan alleen de andere geest overnemen met een zwakke energie.

De miljoen afgekeurde mondkapje is helaas verkocht. Dit werkt beter dan de goedgekeurde mondkapje als placebo-effect.

Meeste landen neemt maatregelen economie boven de gezondheid. Hoera branche 1 juni open boven de sport clubs per 1 september. Juist sporten verhoogt de weerstand. Kinderen mogen naar basisschool is een goede teken. Wel moet rekening houden ook de leeftijd tijd om BMR te ontwikkelen (uitbraak is niet de juiste woord)

https://www.trouw.nl/binnenland/twan-11 ... ~bfe0ba74/
Vader is overleden door Longkanker.
Moeder is aan het laatste levensfase door Borstkanker.

Quote: ” Dát ze sterft staat vast; de chemo die ze krijgt is louter levensverlengend, niet genezend. “De vraag is alleen wanneer.

Met chemokuur staat wel vast dat ze sterft, maar met een goede behandeling kan een wonder gebeuren. Zowel voor longkanker en borstkanker moet je het Hart goed laten functioneren. Dit kan de tumor in de longen of in de melkklier in de borst of in de lymfeklieren laten verdampen met behulp van de Lever, Milt en de Nier. Dit moet beginnen via de voeding/kruiden in de maag en darmstelsel. Een korte samenvatting is: de 5 elementen optimaal vrijmaken.
Dit is ook de juiste methode voor hersentumoren.

Waarom krijgt je de boodschap van veel waarzeggers dat we moeten opzoek naar 5 kristalschedel, niet 4 of 6. :idea:
Waar kan je dit vinden?
2 kristalschedel heeft de God meegenomen naar de universum. Waarom en wat zijn dit 2 kristalschedel voor de bedoeling?

Een voorspelling van virusepidemie van een monnik die een boek heeft geschreven.
Volgens een boeddhistisch boek zei de laat-boeddhistische monnik Xuanhua-meester in 1992 dat een "nieuw longontstekingsvirus", vergelijkbaar met SARS-longontsteking, zal exploderen.

Het boek vermeldt dat meester Xuanhua op 14 en 16 augustus 1992 tweemaal zo'n nieuw ontdekt "nieuw longontstekingsvirus" noemde dat erger is dan aids. In die tijd riep meester Xuanhua dat de wereld alert moest zijn op deze grote crisis die de hele mensheid bedreigt.

Hij zei dat dit longontstekingsvirus erg krachtig is, en je kunt ook besmet raken door handen te schudden, en je kunt ook besmet raken door een woord van aangezicht tot aangezicht te spreken. Niet alleen kunnen gewone mensen niet genezen, maar ook veel artsen en verpleegsters sterven aan infectieziekten.

Er is geen manier om het te vermijden, en het dragen van een masker is niet genoeg, zelfs als het lichaam het aanraakt, kan het ook de ziekte verspreiden: niet alleen het lichaam is geïnfecteerd, maar het is ook geïnfecteerd in de lucht. Deze ziekte is erger dan de atoombom, het is een plaag.

Meer dan de helft van de mensen in de wereld heeft dit soort bacteriën, dus zodra de ziekte uitbreekt, is het als een overstroming en is het niet te stoppen. Meester Xuanhua benadrukte dat hij zei dat dit niet de sfeer van terreur verspreidt, maar de wereld vertelde dat het virus erg gevaarlijk is en in gevaar is.
Het boek legt ook de redenen uit voor het uitbreken van de viruspest: voornamelijk omdat niemand nu echt in Boeddha gelooft, en de mensen die in Boeddha geloven, zijn er om Boeddha, lasterwet en laster-monniken te lasteren. . Gelovigen willen de Dharma vernietigen en als gevolg daarvan verschijnen er allerlei vreemde verschijnselen in de wereld, hetzij natuurrampen, menselijke rampen of epidemieën.

Natuurrampen zoals sprinkhanen en droogte; door de mens veroorzaakte rampen zijn niet voor niets. Vliegtuigongevallen, ontsporingen van treinen en auto-ongelukken hebben veel menselijke rampen veroorzaakt. Er zijn ook overal aardbevingen, die erg beangstigend zijn.

Maar mensen weten alleen dat de ramp erg beangstigend is, maar ze weten niet waar de achtervolging vandaan komt?

Natuurrampen zijn geen natuurrampen en er is geen natuurramp, maar menselijke rampen Menselijke rampen zijn zelfredzaamheid. Een aardbeving is een goede oorlog voor de mensheid, met een slecht humeur en talloze moorden Ben je bereid te sterven! Ben je bereid iemand te vermoorden! Er is dus een aardbeving.
Echter, voor deze kwade verschijnselen bestuderen mensen de oorzaak niet?

Boriska zei dat mensen moet luisteren naar de woord van Confucius.
Confucius zei: Tao baart een(soul), Soul baart twee( zon en maan, Yin en Yang, + en -, man en vrouw), Twee baart drie( hemel, mens en gronde, geest, lichaam en geest van het lichaam, 3 verwarmer), enz, enz. Het moet overal balanceren.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Shiva
Onder God vind je 3 beheerders in de aarde: Shiva, Brahma en Vishnu.
Een is de producent van de aarde, de andere is de ontwikkelaar of vernietiger

Wat de God zeer kwalijk nemen is uitbalanceren door de vaccins dat in de loop van jaar Yin en Yang compleet in de mailing genomen. De onderdrukking van vaccins tegen de BMR leidt tot talloze chronische ziektes en kanker. . De hormonenstelsel ontwikkeling leidt aan de hormonen verandering dat veel homo en lesbisch ontstaan. De voorplanting stelsel van man en vrouw dat het ontstaan van mens en de voorplanting volgens de moedernatuur wet is compleet ondergedrukt door de Soul met waanidee (2e graad oftewel de duivel). IVF en klonen zijn de waanidee van de 2e graad.

Hoe geneest je de Covid-19?
Hoe voorkom je de toekomstige virusepidemie?
Hoeveel vaccinaties schema zie je in Amerika. Heel veel dan de andere landen. Bijna iedere ziekte krijg je prikken. Zogenaamde prik je leeg. De afweersysteem kan niet zelfstandig werken door de vaccins. De vaccins neemt de afweersysteem over tot een luie afweersysteem. Zo zie je bij covid-19 complete chaos in de afweersysteem. De Artsen schept een keer op met allerlei verkeerde behandelingen. Mondkapje, Koorts verlagende middelen, AB, hoest onderdruk middelen, in slaap middelen wegens ademhaling probleem terwijl het Hart moet met hoge bloeddruk de probleem oplossen.

Zij zijn niet wakker geworden met dit virusepidemie dat de afweersysteem moet via de eigen immuniteit. Zogenaamde WBMR ontwikkeling van de mens. Maar WEER met waanidee een extra onnuttige vaccins ontwikkelen.

Zij snappen de woorden van Omnec en Boriska niet. Duizend jaar geleden de buitenaardsen verlaten dit aarde omdat een virusepidemie ontstaan dat zij hebben geen eigen afweersysteem tegen virussen. De bewoners van Mars, Venus en Maya bevolking moeten wijken naar de ondergrond. Dit zijn de spiegelbeeld van de huidige covid-19. Mensen zijn overleden naar de ondergrond. Mensen zijn lockdown in huis.

https://omnec-onec.com/wp-content/uploa ... ristus.pdf
En de Bijbelse geschiedenis is vol van verhalen over ontmoetingen tussen mensen en God of de engelen, en van onnauwkeurige beschrijvingen van ruimteschepen als “vuurbal” of “wiel binnen een wiel”. Mensen die niets weten van vergevorderde technologie kunnen hier alleen hun eigen draai aan geven.
Wie de woord Wiel (wheel) de betekenis weet, vind hij de aanwijzing van de verlosser die binnenkort verschijnen :idea:

Tim
Lid
Berichten: 141
Lid geworden op: Ma 29 Okt 2007 22:59

Re: Hoofd/hals kanker??

Berichtdoor Tim » Wo 13 Mei 2020 00:14

Boriska en Omnec zeiden dat de volken in Venus en Mars leven zonder voeding. Zij leven van de energie. Wanneer je de onderstaande filmpje kijkt dan vind je de spiegelbeeld. Het is vrij normaal als je in de 1e graad leeft.

https://www.youtube.com/watch?v=hxDZogvg-Dk
Over een jongen uit Nepal wordt Boeddha na zijn 11e jaar. Vanaf 2005 tot 2006 10 maanden lang Zen zonder eten, drinken, plassen en poepen. Een TV programma filmt hem 6 maanden lang dag en nacht. Op een dag zag hem opeens in vlam dat zijn kleding afgebrand. Maar hij bleef ongedeerd.

De 2e deel over een zeer bekende oude man in India die meer dan 70 jaar lang ook zonder eten en drinken kan leven. In 2003 hebben de wetenschappers hem een test gedaan in een glashuis voor 6 maanden. In die 6 maanden dag en nacht in de gaat gehouden dat inderdaad zonder eten, drinken, plassen en poepen.

De 3e deel over een graf in de berg dat veel felle licht uit de doodkist naar de hemel te zien.
De 4e deel over de geest van een vogel. De Boeddha God zei als je vanaf de 2e graad leeft dan kan je in je mind iedere vorm van dier, vogel of mens in geest verandert.

https://www.ad.nl/binnenland/joost-sand ... ~a766341d/
SCHEVENINGENZe zijn het prototype surfer: sportief, aards, bezeten van de zee en de wind. Een draaiende windkracht 6 en een verstikkende laag schuim van algen worden deze vijf sportieve, intens geliefde kerels fataal. Scheveningen rouwt.

Tips: Het is verstandig rustig aan doen in deze Covid-19 tijden.

De voorspelling van 5 verschillende Waarzeggers in China had de Covid-19 voorgespeld dat 1 op 10 mensen zal overleden. Je hebt de laatste jaren ook aanwijzingen van de boodschappers gekregen dat de geheim een de waarheid moet naar China zoeken en een Saint komt de mensheid redden.

Tien mensen blijven één
In feite, zoals Liu Bowen's "Inschrijving op de Jinling-pagode", Zhuge Liang's "Maqian Class", en Yuan Tiangang en Li Chunfeng's "Pushing Back Map", enz., Beschreven veel oude Chinese en buitenlandse profetieën de komst van de "catastrofe" en Veroorzaakte de tragische gevolgen van "tien resterende één".
Maar alle relevante historische profetieën hebben een belangrijke voorafschaduwing begraven van hoe rampen te voorkomen: bij de "grote ramp" zal er een "wijze" geboren worden - alle gelovigen en goede mensen zullen uiteindelijk gered worden door de "wijze" Om een nieuw tijdperk in de geschiedenis te betreden, worden alleen degenen die ongelovigen en schurken zijn, gestraft en geëlimineerd in de "catastrofe".
Beschrijft: "Er was destijds een priester, de methode om drie grotten te bouwen, en de hemel en de mens leren die te beschermen." Dat wil zeggen, aan het einde van de overval was er iemand die de weg kende (een wijze genoemd), die de "wet van drie grotten" schiep.
"Iedereen in de wereld is slecht en gelooft niet in woorden. Er zijn tegenwoordig drie gaten in de wereld. Ik weet niet hoe ik ze moet accepteren. Gepijnde spookzwaardsoldaten, alle wezens doden, alle wezens sterven," enz. "Order") Er is een methode van een heilige om mensen te redden ("Three Caves"), maar ik weet niet hoe ik die moet accepteren. Dergelijke mensen zullen worden geëlimineerd door de "epidemische spookzwaardsoldaten".
"De goddelozen geloven niet in Dafa, dus sterven ze." "De wereld gelooft niet in Dafa, zoveel zondaars, zondaars gaan naar de hel", enz., Dat wil zeggen, de goddelozen geloven niet in de wet die door de heilige is aangenomen (de profeet noemde de wet van de heilige "Dafa") Maak het geëlimineerd.


De Lockdown dat de China een voorbeeld gaf, is een opdracht van God met een goede bedoeling. Want vanaf januari 2020 is niet meer veilig in de openbare verkeer, in zee en in lucht. Na de vulkaanuitbarsting is overal de boze geest opzoekt een vervangende geest-lichaam..

De locatie van China in de aarde kan je vergelijk het Hart en de linker long in je lichaam en een symbool van Mars. Amerika kan je vergelijk als een rechter long in je lichaam en een symbool van Venus.

Wat de Jezus kan laten zien met gave en leven na het dood, Wat de Boriska, Omnec, Jeane en veel anderen kan laten zien. Vind je veel mensen in China met deze gave ook kan laten zien met bewijs zelfs nog hoge niveau.

Bijvoorbeeld een Monnik zei dat over 6 maanden zal overleden naar de hemel. Hij laat iedereen zien opeens verandert in een felle, vurige, witte lichtstraal en daarna weer normaal.
Een Boeddha kan wind, storm, regen en regenboog oproepen.


Waarom de boodschappers wijzen naar China dat de achtergelaten geschiedenis van de mens kan je alleen in China vinden, want de andere 3 oude beschaving zijn grotendeel verloren in de wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=sJUUTJ8u8jM
12.55 minuten zie je de spiegelbeeld van de long-virus als je de boom omdraaien.
De meridianen en alle lichaam van het hele lichaam
De geboorte van de mens bestaat uit Yin en Yang met geest.
De menselijke atlas, een spiegelbeeld atlas van Tibet en een spiegelbeeld van de wereld.

Je ziet 2 hetzelfde atlassen.
1) Een misselijke wereld
2) Een mooie wereld/aarde met 5G verbinding en routezijde. Dit geeft niet alleen een spiegelbeeld voor de Tibet, maar ook een spiegelbeeld voor het lichaam en de wereld. De 5 elementen elkaar goed verbinden. Alle landen elkaar goed verbinden zonder conflict. De 5G en 6G techniek kan je met alle planeten communiceren. Een Alice in Disneyland.

17.00 minuten zie je 3 godin die alle Indian kennen.
23.00 minuten zie je alle belangrijkste: Berg van God. De Sphinx in Egypte wijst recht naar de berg van God. Niemand heeft de top van deze berg bereikt. Want dit verbindt je naar de Hemel.

De toekomst van 2020 is 3000 jaar geleden al voorgespeld.
Amerika is nu niet tegen China. Maar tegen de God van de Heelal. :idea:


Terug naar “Ik ben bang dat ik kanker heb”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten