Ouders gezocht- KRO Liefde voor Later

Hier kunnen de media een oproep doen, waarna patiënten zelf hierop kunnen reageren.
Dit is alleen voor officiële organisaties en programmamakers (geen alternatieven etc.).
Skyhightv
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: Wo 26 Okt 2011 12:08

Ouders gezocht- KRO Liefde voor Later

Berichtdoor Skyhightv » Ma 10 Feb 2014 15:07

Liefde voor Later
In het KRO-programma 'Liefde voor Later' helpt Anita Witzier ongeneeslijk zieke vaders en moeders met het verzamelen van herinneringen voor hun kinderen. Herinneringen over wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven en wat je als gezin samen hebt gedeeld. Ook filmen we bijzondere en mooie momenten met het gezin. Hierdoor ontstaat een document dat waardevol is voor later, zeker als de kinderen nog jong zijn. Ondanks dat het onderwerp heel verdrietig is, proberen we er een positief programma van te maken. Mocht je de eerste serie van 'Liefde voor Later' niet hebben gezien, deze is nog terug te vinden op internet.

Voor de tweede serie zijn we nog op zoek naar vaders en moeders (met thuiswonende kinderen) die weten dat zij niet heel lang meer te leven hebben en die graag voor hun kinderen mooie herinneringen willen achterlaten. Voordat we gaan filmen hebben we altijd een aantal vrijblijvende gesprekken. Mochten we beiden positief zijn en besluiten te gaan filmen, dan gaat altijd alles in overleg. We maken het programma echt samen en al jullie ideeën zijn van harte welkom.

Wil je meer weten over wat het programma inhoudt, of wat het zou betekenen om hieraan mee te werken, dan kun je contact opnemen met Hilde Kuiper (hilde.kuiper@skyhightv.nl of 035-7508218). Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Hilde Kuiper
SkyhighTV

Terug naar “Media oproepen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten