5-delige portretserie NPO Zapp over tieners met kanker

Hier kunnen de media een oproep doen, waarna patiënten zelf hierop kunnen reageren.
Dit is alleen voor officiële organisaties en programmamakers (geen alternatieven etc.).
Marke
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Wo 21 Sep 2016 15:54

5-delige portretserie NPO Zapp over tieners met kanker

Berichtdoor Marke » Wo 21 Sep 2016 15:57

In een nieuw Zapp programma laten tieners met kanker zien hoe het is om met deze ziekte te leven.
In dit programma volgen we tieners (11 t/m 15 jaar) met kanker in hun dagelijks leven. In deze serie staat het leven van de jongeren ‘naast de kanker’ centraal. We zijn benieuwd hoe de jongeren zich voelen in de tijd, die de bloei van hun leven zou moeten zijn. Zijn ze verliefd? Sporten ze nog? Of kan dat niet meer, maar willen ze dat wel graag? Hoe gedragen vrienden en vriendinnen zich naar hen toe? Voelt dat goed, of zien ze dat liever anders? Hoe is de band met je ouders? En wat kun je allemaal nog en wat niet?
Natuurlijk komt ook het ziektebeeld aan bod in de serie en hoe de jongeren hiermee omgaan. Maar hier ligt niet de nadruk op. Belangrijk is vooral: wat vindt de jongere zelf belangrijk om aan leeftijdgenootjes te vertellen of te laten zien?
De serie wordt in de week, in aanloop naar ‘Wereldkankerdag’ op 4 februari 2017, uitgezonden op NPO Zapp. Vijf aflevering waarin we vijf verschillende jongeren volgen in hun leven met kanker.
Voor deze serie zijn wij nog opzoek naar jongeren met kanker die graag hun eigen verhaal willen vertellen op camera. Heb jij kanker en ben je tussen de 11 – 15 jaar oud en denk je dat dit wat voor jou kan zijn? Of wil je gewoon meer informatie? Mail mij dan op marke.de.jong@eo.nl - dan neem ik contact met je op!

Terug naar “Media oproepen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast