10e Circuitdag op het TT Assen 16 juli van Against Cancer

Hebt u een activiteit georganiseerd voor, door kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten. dan kunt u hier een mededeling plaatsen.
AgainstCancer
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Do 26 Jun 2014 16:46

10e Circuitdag op het TT Assen 16 juli van Against Cancer

Berichtdoor AgainstCancer » Vr 27 Jun 2014 10:27

De Circuitdag op het TT-circuit van Assen was in 2005 ons eerste evenement. Deze dag is inmiddels landelijk bekend. Vanaf de eerste editie hebben wij deze speciale dag ieder jaar in de zomer herhaald. Wij organiseren de Circuitdag voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. “Scheuren” in een Maserati of Ferrari met echte coureurs op het Circuit van Assen. Achterop de motor stappen om het Circuit te verkennen. Over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een tankwagen of Dakartruck. Een helikoptervlucht maken, in een politieboot varen, vissen, zelf een kart besturen, spelletjes doen met de Politie, Brandweer, ANWB. Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: een draaimolen, springkussen, schminken, trapauto’s besturen, interactieve spelletjes doen. Voor de dames is er zelfs een speciale Women City waar ze nagels en make-up kunnen laten verzorgen. Er is zo veel te doen dat de dag soms te kort is om aan alles mee te kunnen doen! Klik op deze link om een indruk te krijgen van hoe de dag er uit kan zien (https://www.youtube.com/watch?v=AmUBSMd-3MM)

Op deze dag staat het gezin centraal. Alle activiteiten zijn voor het hele gezin. Dit maken wij mogelijk dankzij meer dan 100 vrijwilligers die op deze dag graag helpen en ondersteunen waar nodig. Er is ook voldoende medisch personeel aanwezig indien dit nodig is. Tevens is er ook een rust plek met bedden waar een gezin zich even terug kan trekken als hier behoefte aan is.

Als u hier naar toe wilt komen kunt u zich aanmelden via deze link (http://againstcancer.nl/meld-je-aan/deelnemers).

Als u vragen heeft kunt u ons ook bereiken via de contact informatie op de website (http://againstcancer.nl) en dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

We zien jullie graag op 16 juli!

Met vriendelijke groet,
Against Cancer

cureforcancer

Re: 10e Circuitdag op het TT Assen 16 juli van Against Cancer

Berichtdoor cureforcancer » Za 23 Mar 2019 17:20

Thanks for sharing video because cancer for child is not common. But everyone should have knowledge about this. Because if you have knowledge it can be used. If you have knowledge so it can be used somewhere else.


Terug naar “Activiteiten (ex-)kankerpatiënten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast